Galaxy S10
Re: Galaxy S10
@board Супер е синия цвят, честито!
Често да ти кажа по принцип не си заключвам телефон и не съм тествал тези опции. Иначе по подразбиране изисква плъзнаге, но можеш просто да ги изключиш и едва ли ще те кара да правиш допълнително плъзгане. Поигай си в менюта за заключване, ако не довечера ще ти драсна как да го махнеш.
Тествах обратното зареждане, между S10 и S8. Първите резултати са за половин час S10 -25%, S8 +14%. При втори опит в който нещо неволно ги бутнах и се бях разместили S10 -19%, S8 +11%. Общо взето не е много ефективно, да кажемм че близо половината енергия се губи. И все пак не е тотално безумно да дадеш 15% заряд на някой в нужда.
По ценното на тази функциия мисля, че ще е да си зареждам телефона и часовника едноременно с едно зарядно. Или пък два телефона.
Имах малко притеснение за цвета, но като го видях, открих, че съм направил правиен избор.
Тествах обратното зареждане, между S10 и S8. Първите резултати са за половин час S10 -25%, S8 +14%. При втори опит в който нещо неволно ги бутнах и се бях разместили S10 -19%, S8 +11%. Общо взето не е много ефективно, да кажемм че близо половината енергия се губи. И все пак не е тотално безумно да дадеш 15% заряд на някой в нужда.
По ценното на тази функциия мисля, че ще е да си зареждам телефона и часовника едноременно с едно зарядно. Или пък два телефона.
Мерси
Имах малко притеснение за цвета, но като го видях, открих, че съм направил правиен избор.
Няма гръбче в комплекта. Може да помисля за нещо, че този път нямаше как да направя застраховка с онлайн поръчкта. Ще видя.Ванката написа: ↑08 мар 2019, 16:33Между другото знам, че не харесваш да обличаш телефоните си, но няма да е зле да му вземеш някое прозрачно гръбче, колкото да го предпазва от наранявания. Сега ги правят супер тънки, за да не се губи от естетиката на телефона.
В комплекта имаше ли и гръбче? Гледах някакво видео и при разопаковането в комплекта имаше прозрачен гръб, не силиконов, а от тези твърдите...
Може да пробвам някой скин на dbrand, примерно нещо такова, за да не се обиждам като хората ми казват, че телефона е пълно дърво
Но за сага ще му се радвам както си е дошъл.
Поразцъках днес S10 и S10+ в А1. И двата са много хубави и удобни, като S10+ ми е най-удобен в ръката. За бързина - бързи са, защото са демо бройки. Камерите - добре са. Даже пробвах да заредя един Galaxy Watch с S10 в Prism Green и работи. Ето и снимки със трите сензора:
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Сетнах го за проба, наистина трябва да уцелваш мястото. Не съм впечатлен как работи. Сега слагам ъпдейт, пише че подобрявал пръстовия отпечатък. Но така или иначе не си представям да го ползвам.
Аз съм почитател на по-малките телефони. И да си призная дори S10 ми идва една идея по-голям сравнен с S8. Просто за мен това е абсолютния максимум за относително комфортно ползване с една ръка. Разбира се добавения милиметър тук там си струва за осезаемо по-големия дисплей.
-
- Регистриран: 26 фев 2019, 19:26
Еха... Има голяма разлика в екраните.
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Фейс Ънлок-а не е добра идея, особено ако има какво да криеш от приятелката/жената
И на мен днес т.е. вчера вечер ми дойде S10 Prism Green Може да се смеете , но още не съм отворил кутията дори.
Някой има ли желание за Dome Glass протектор за S10? Така и така ще си взема,но излиза малко по-евтино ако се вземе комплект.
Като форма и дизайн ми хареса най-много s10e. Признавам, първото галакси което ми се е приисквало да имам. Само че дисплея се оказа доста разочароващ, разглеждах ги с новото Сони 10 и е като от миналия век. Иначе чудесно изработена серия, много елегантни телефончета, но с грозни иконки
Не съм и очаквал нещо по-различно с тази камерка. Другите са набили кви ли не сензори, тук само камера. Ама нали трябва да са различни не искат вежди с много сензори.Фейс Ънлок-а не е добра идея