Приходите на HTC продължават да падат

admin
Site Admin
Регистриран: 19 апр 2017, 10:40

Мнение от admin » 10 мар 2019, 09:56

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 10 мар 2019, 09:56

Жалко наистина за тази недооценена компания. Дано не се затрият накрая. Конкуренцията е ужасна, особено в лицето на Huawei.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Приходите на HTC продължават да падат

Мнение от Вито » 10 мар 2019, 10:54

Те xiaomi не могат да минат по приход кво остава за huawei... Наистина жалко за тях. Не можаха да смогнат на конкуренцията.

HICHNELANDER
Регистриран: 16 фев 2006, 20:37

Мнение от HICHNELANDER » 10 мар 2019, 19:36

И други не могат да минат xiaomi - 3-ти производител са.Та неуместно ти е сравнението.По темата-жалко за HTC , имах десире 500 много добър тел за времето си. Всичко има начало и край - пример Нокия....

obje
Регистриран: 02 фев 2014, 10:33

Мнение от obje » 11 мар 2019, 16:47

@HICHNELANDER И твоят коментар не е много уместен - настоящият офис на нокия се намира на 1 пряка от предния във Финландия, като в hmd global работят голяма част специалисти от стария екип. Всъщност, точно това е идеята - възкресение на марката, което вече е факт.

HICHNELANDER
Регистриран: 16 фев 2006, 20:37

Мнение от HICHNELANDER » 12 мар 2019, 21:14

Е и ....Пак начало така ли?Абсолютно си е уместен коментарът ми....

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 12 мар 2019, 23:04

obje написа:
11 мар 2019, 16:47
@HICHNELANDER И твоят коментар не е много уместен - настоящият офис на нокия се намира на 1 пряка от предния във Финландия, като в hmd global работят голяма част специалисти от стария екип. Всъщност, точно това е идеята - възкресение на марката, което вече е факт.
Нокиа си е все на старото място. А HMD дори вече не се крият, a си отидоха да са заедно в офис с Foxconn . А какво бивши специалисъи от Нокиа работят там, не бих залагал много на това.

Иначе жалко за HTC, ама бизнеа е динамичен, който не смогва с тренда, отпада.

Walther_BG
Регистриран: 02 окт 2010, 17:08

Мнение от Walther_BG » 13 мар 2019, 16:16

board написа:
12 мар 2019, 23:04
Иначе жалко за HTC, ама бизнеа е динамичен, който не смогва с тренда, отпада.
Факт но с лека забележка. Приятелка близка се омъжи в Япония преди около 3г. за японец , който е на средно управленско ниво в мобилно дивелъпмънт звено на Sony .Бяха дошли тук още една българска сватба да правят и от любопитство го питах защо пазят тези огромни рамки на телефоните , и той започна да говори как имали най-добрия хардуер на пазара и да споменава специфики,които честно казано не разбрах дори.Директно му казах,че телефоните им изглеждат като Golf 3 отвън с купето и двигателите на Golf 7 отвътре , и това ще ги съсипе.Човека ми отговори , че крайните решения за имплементиране на нововъведенията и промени в дизайна нямат нищо общо с тях. Т.е. не смогването с тренда не значи задължително , че дивелъпърите/дизайнерите са некадърници , а често че някакви "умни" управленски глави по една или друга причина са решили , че тези нововъведения не трябва да се прилагат.Никога не съм бил фен на HTC , но все си мисля , че Sony с хубавите екрани и камери ако преди няколко години бяха решили да свият рамките щяха да са много продавана и популярна марка за телефони в 2019.Контактна личност съм , пътувам доста , но лично не познаявам човек купил си Sony телефон последните години. Един единствен приятел имам със XZ3 , но му е служебен.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 13 мар 2019, 16:41

Съгласен съм с теб. Примера ти със Сони е много резонен. Аз не казвам, че не могат, щом разни произволни китайци го правят. Просто когато концептуално бъркаш нещата и не можеш да се нагаждаш към тенденциите, не се получава.

Отговори