Galaxy S10+
Galaxy S10+
Продукт от MobileBulgaria Galaxy S10+
Galaxy S10+
Някой взе ли го вече?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Galaxy S10
Дайте мнение за някой качествен протектор за гърба за S10+
Тествах няколко от наличните по магазините но никак не ми харесват как седят.
Тествах няколко от наличните по магазините но никак не ми харесват как седят.
Galaxy S10+
Най-добрият телефон за 2019 засега! Казва го един голям фен на епъл!
Ето и в ръката ми. Въобще не е толкова голям според мен. Вече приложих този скрийншот в друга тема за новите галаксита, но сега вече ще е по самата тема за телефона.
Ето и в ръката ми. Въобще не е толкова голям според мен. Вече приложих този скрийншот в друга тема за новите галаксита, но сега вече ще е по самата тема за телефона.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Galaxy S10+
Честно казано не виждам какъв стимул ще има потребител на S9+ да мине към S10+. Най-много ме е яд, че са зарязали камерата и като цяло тя е на нивото от миналата година.
Аз по-скоро съм се ориентирал към S10, защото не ми харесва изрязването за двойната камера при плюса. И не, няма да махам S9+, ще си ги ползвам и двата заедно. Продадох айфона при това на лека печалба.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Пробвам през тапата да го излъжа...
Евала, през тапата става без проблем качването на снимки, а през сайта се мъчим...
Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk
Евала, през тапата става без проблем качването на снимки, а през сайта се мъчим...
Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk
Samsung GALAXY S22 Ultra
Уникално ревю за Samsung Galaxy S 10/10+ Изгледайте го!!!
Това е телефона за 2019 година!
Това е телефона за 2019 година!
Последна промяна от apolon25 на 27 мар 2019, 00:52, променено общо 1 път.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Някой собственик вече на този телефон, може ли да сподели впечатления от батерията?
Samsung GALAXY S22 Ultra
В андроид форума има много противоречиви мнения за батерията. Някои изкарват по 8 часа екран с едно зареждане, някои не могат и по 5 часа да изкарат. Много зависи това как си оптимизирал тлефона. Ако му даваш разрешения на всяко приложение за всичко, което те пита дали му позволяваш, няма как да държи много. С малко повече акъл при настройките, да не слагаш всичко по подразбиране, ще кара много доволно. Позволиш ли му да работи постоянно на макс, няма как.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm