Много е гаден този надпис DUOS
Galaxy S10
Re: Galaxy S10
Това му е най малкият проблем .Много е гаден този надпис DUOS
за тоя надпис DUOS дето са го сложили една българска поговорка е най точна .... " ....... се на метеното"
Някой знаели дали има вариант да се поръча без тоя надпис ?
Някой знаели дали има вариант да се поръча без тоя надпис ?
Има, като си поръчаш едносимов вариант на модела от някъде. Ама там вместо Duos пише Galaxy S10. Какво ви пречи толкова тоя надпис не знам...
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Главно в САЩ са едносимови и със процесор Snapdragon. Иначе в Европа някои оператори предлагат едносимова версия със Exynos процесор, каквито са и двусимовите. На свободна продажба в някой магазин за техника не знам дали се продават едносимови. Онлайн може и да се намери, но дали ще е с официална европейска гаранция не се знае.
Доста по добре изглежда така просто с това DUOS прилича на някоя китайска реплика.... И аз се интересувам от къде мога да си го взема с една сим карта !?
В Amazon има само S10 Plus едносимов европейски вариант, S10 няма. Води се UK вариант, но странното е, че в британския официален онлайн магазин на Samsung се продава отново само двусимова версия. Най-вероятно в Amazon тези едносимови са от Vodafone UK, които до колкото знам продават само едносимови версии на последните модели на Samsung - S9, Note 9 и сега S10.