Huawei P30 и P30 Pro предлагат повече и снимат още по-добре (видео)
Re: Huawei P30 и P30 Pro предлагат повече и снимат още по-добре (видео)
Старият мейт продължава да прави по детайлни снимки от новите им модели. При добро осветление говорим. Нощните ясно, че са по-добри, но... едно 95% снимки са ми с добра светлина. Какво се оказва, че ако нямам някаква огромна необходимост от добър зум, няма за какво да сменям... https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?id ... hone3=8854chilko написа: ↑26 мар 2019, 20:00Като гледам сравнението P30 Pro прави по-детайлни снимки - https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?id ... ra3=300511
Само на мен ли ми се струва или в сайта на Виваком, P 30 Pro, е стабилно по-субсидиран (да не кажа направо по европейски стандарти) в сравнение със Samsung и всички останали марки? Дори цената му с най-евтиния пакет от 12-13лв. е доста под официално обявената.
То не знам дали е до субсидия или като цяло телефона ще се продава по-евтино от обявеното. Защото гледам с вива клуб взимаш P30 Pro за 1750лв , а P30 за 1350лв, което си е с по 200лв под обявените официално цени.
P30 Pro за 6/128 цената си е 1749, а 8/256 е 1949.
Втория вариант, по-мощния във Виваком с карта Вива клуб е 50 лева по-ниска цената и се взима за 1899.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Точно това са официалните цени в търговската мрежа - Huawei P30 за 1349 лв. и P30 Pro за 1749 (6/128) и 1949 (8/256) лв.
Винаги са били така - на представянето показват по-високи цени от финалните. Иначе P30 щеше да струва 1399 лв, но после намалиха цената на 1349.
Свалям шапка на Huawei за новата P-серия! Създали са произведение на изкуството! P30 Pro с цвят crystal е просто брутален...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Цената си е ок. Да, във вива с план при всички случаи про е под 1400. За фотографски телефон селфито да няма АФ не е ок. Споменах вече за липсата на стерео говорители. Кривите рамки и те не ме привличат, но въпрос на вкус. Измислената мемори карта все още не е налична никъде, за какво не си сложика един микро сд слот, а се правят на шашави. С новите им карти една 128гб ще е 200 кинта сигурно, което води до факта, че ще е по-добре да се купи версията 8/256, не че 128 съм ги напълнил де. Но музиката ми от spotify е изцяло онлайн нямам свалени албуми.