В теленора без план най-напомпана версия излиза 1840 лева, без клубни карти, без нищо.
Huawei P30 и P30 Pro предлагат повече и снимат още по-добре (видео)
Re: Huawei P30 и P30 Pro предлагат повече и снимат още по-добре (видео)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Има я по техноверигите, но е 150 лв. Ако се вземе през някой от техните дистрибутори цената може да падне наполовинаВито написа: ↑27 мар 2019, 09:26Цената си е ок. Да, във вива с план при всички случаи про е под 1400. За фотографски телефон селфито да няма АФ не е ок. Споменах вече за липсата на стерео говорители. Кривите рамки и те не ме привличат, но въпрос на вкус. Измислената мемори карта все още не е налична никъде, за какво не си сложика един микро сд слот, а се правят на шашави. С новите им карти една 128гб ще е 200 кинта сигурно, което води до факта, че ще е по-добре да се купи версията 8/256, не че 128 съм ги напълнил де. Но музиката ми от spotify е изцяло онлайн нямам свалени албуми.
Екстра цена, но май A1 бият всички с цената без договор - 1480/1700 лв. Р30 е 1150 лв.Ванката написа: ↑27 мар 2019, 09:46В теленора без план най-напомпана версия излиза 1840 лева, без клубни карти, без нищо.
Играта е, че на тях им струва наполовина, ако си техен клиент ще изкарат 600 кинта, ако не си, пак ще изкарат тия пари и ще те дръпнат да си сложиш поне телевизия...малко ли е като печалба.
Chilko, дай някой дистрибутор де. SanDisk 128гб са по 50 лв...Има я по техноверигите, но е 150 лв. Ако се вземе през някой от техните дистрибутори цената може да падне наполовина
Цените на а1 наистина са странни, p30 pro сравнен със s10 е на еднакви цени, но ако се избере без абонамент разликата е 210лв в полза на хуавея.
Явно Хуауей си плащат за добре субсидираните телефони. Потребителите печелят от тая работа.