Колега, би ли споделил в кой офис на Вивиком и преди колко време ти дадоха плана "SMART M 2018" (2000+2000 за 12 лева) ?Nik21 написа: ↑27 мар 2019, 22:06Не бъди наивен, не вярвай на това което ти говорят в офисите. Там или умишлено те лъжат и те правят на глупак или самите те не си разбират от работата. И мен в три офиса ме лъгаха, че нямало било план "SMART M 2018", (2000+2000 за 12 лева), ама в четвъртия ми го дадоха.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
В Теленор служителите нищо не ти гарантират, казват, че трябва да се кандидатства и системата определя, общо взето за устройство до 600 лв ако клиентът е нямал закъснения може да вземе устройството без първоначална такса, за Huawei P 10 лятото на 2019 ми поискаха 150 лв първоначална вноска, за по скъпия модел P10 plus 50 процента. За таблет Lenovo Tab 4 10 инча с цена около 500 лв не ми поискаха нищо като предплащане и направиха отстъпка от цената му.
В момента са влошили условията за преподписване, за 17.99 дават само 2 гб трафик, а не 5 гб, а следващият план е 8 гб.
В момента са влошили условията за преподписване, за 17.99 дават само 2 гб трафик, а не 5 гб, а следващият план е 8 гб.
ванка за картата отделно ми искаха за телвфона по 105 лева за всеки. понеже всех 2 и забележи и двата с най скъпият им смарт у
А има ли вариант на изплащане без оскъпяване през TBI към оператор на такса?
Как се "намират" тия оферти? Тия дни мисля да си сменя плана, понеже имам много минути които не могада изразходвам. Най-евтиния им план (поне според сайта) SMART S+ за 12.99лв. ме устройва перфектно. Има 200 минути към всички в България и 50 минути за чужбина. Дали ще могат да ми предложат нещо подобно за по-малко пари? Абонат съм им от много години, имал съм телевизия към тях, вземал съм телефони, никога не са ми спирали изходящите. Имам дори VivaClub карта и би трябвало да минавам за лоялен клиент. Какво трябва да поискам?
Ако в момента си на план с по-висока месечна такса, нямаш никакъв шанс да вземеш план на по-ниска цена. Дори да ти е изтекъл договора и да си на безсрочен. Просто системата им не позволява да се минава на по-ниска такса от сегашната. Това е и причината вече да не съм им абонат, същото беше и при мен преди няколко месеца.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Говориш за скритите планове, нали? Щото иначе звучи нелепо.iWolff написа: ↑31 мар 2019, 21:24Ако в момента си на план с по-висока месечна такса, нямаш никакъв шанс да вземеш план на по-ниска цена. Дори да ти е изтекъл договора и да си на безсрочен. Просто системата им не позволява да се минава на по-ниска такса от сегашната. Това е и причината вече да не съм им абонат, същото беше и при мен преди няколко месеца.
И иначе също. На мен категорично ми отказаха да мина на стандартен план на по-ниска такса, а договора ми беше напълно изтекъл и ми бяха отпаднали всички отстъпки. Та трябваше и един месец за срока на предизвестието за прекратяване на договора да им дам стандартната такса, която беше двойна на преференциалната, която ми беше за срока на договора. В условията на абонаментните планове пишеше съвсем различно нещо, но просто ми отказаха. Това в 3 различни офиса и обаждане на колцентъра. Не можело и точка.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Това звучи скандално и незаконно. Днес мобилен оператор ми каза че мога да сменя тарифния си план, дори 6-7 месеца преди да ми е изтекъл сегашния, просто ще трябва да си избера от съществуващите планове на сайта, а не от промоционални такива. Отправих им и същия въпрос във фейсбук, предполагам че утре ще ми отговорят. Звучи ми невероятно това което казваш. Някой друг може ли да го потвърди?iWolff написа: ↑31 мар 2019, 22:20И иначе също. На мен категорично ми отказаха да мина на стандартен план на по-ниска такса, а договора ми беше напълно изтекъл и ми бяха отпаднали всички отстъпки. Та трябваше и един месец за срока на предизвестието за прекратяване на договора да им дам стандартната такса, която беше двойна на преференциалната, която ми беше за срока на договора. В условията на абонаментните планове пишеше съвсем различно нещо, но просто ми отказаха. Това в 3 различни офиса и обаждане на колцентъра. Не можело и точка.
A1 започват месеца със същите си куци оферти и все така скъпи телефони. Дано направят Воден Дух топ мениджър при конкуренцията, за да ни огрее нещо намалено