Най-накрая, да
В смисъл не съм ги взел, но ще има.
Казвам ви аз, че безплатно раздават тези слушалки на закупилите S10. Вие ми коментирате колко били скъпи, не ви разбирам. Ако струваха $500, още по-добре, като ми ги дават безплатно.
Честити слушалки, board! Още когато обявиха промоцията ти казах, че ще се сдобиеш с такива За подарък към закупуването на модел от десета серия на Самсунг са чудесна опция. Друг въпрос е, че лично аз, предпочитам промоция като тази при Ноут 9 (от август-септември 2018 г.), когато можеше да се спести сума от порядъка на 200 до 481 лв (минимум) и да решиш какво да направиш с тази сума пред настоящата каампания.board написа: ↑12 апр 2019, 10:32Казвам ви аз, че безплатно раздават тези слушалки на закупилите S10. Вие ми коментирате колко били скъпи, не ви разбирам. Ако струваха $500, още по-добре, като ми ги дават безплатно.
Кодеците в случая не мисля, че имат някакво значение. Това не са аудиофилски слушалки, а компактни тапички за фитнеса, разходка или пътуване. Да не мислиш, че щяха да засвирят много по-добре с LDAC? Най-популярните безжични слушалки в света AirPods, също не поддържат тези кодеци и какво?
Якото в случая е, че са компактни безжични слушалки, които можеш да зареждаш безжично дори от самия телефон.
Аз големи слушалки с качествен звук за вкъщи и офиса си имам, но точно нещо компактно ми липсваше. Как се справят, ще коментирам като ги получа.
Мерси.gog88 написа: ↑12 апр 2019, 13:55Честити слушалки, board! Още когато обявиха промоцията ти казах, че ще се сдобиеш с такива За подарък към закупуването на модел от десета серия на Самсунг са чудесна опция. Друг въпрос е, че лично аз, предпочитам промоция като тази при Ноут 9 (от август-септември 2018 г.), когато можеше да се спести сума от порядъка на 200 до 481 лв (минимум) и да решиш какво да направиш с тази сума пред настоящата каампания.