Е, то кой ги приема новите условия? Абсолютно съм съгласен, че новите планове за нищо не стават. И си мисля, че това го направиха, защото няма повече абонати за разпределяне, освен заради отпадането на роуминга и спирането на кранчето, което е другата причина. Индивидуални оферти и сега си има, но само за преподписване! Мисля, че €10,50 за 40GB е напълно реална цена за дата план, примерно.Не, не приемам новите условия и цени, боли ме всичкия, че са направили 5g мрежа и т.н. тъпи оправдания да поскъпнат плановете. Реално причина за това НЯМА.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Samsung GALAXY S22 Ultra
А1 преди няколко дни дадоха за 21лв неогр. и 15 гиги нет на мой роднина.
Това са индивидуални промоционални планове. И моите две карти са със същите услувия "Smart 2018 Промо"... Даваха ги в три месечния период за преподписване, преди да изтече договорът. Предполагам, че догодина в същия период ще има подобни или по-добри.
-
Последна промяна от Blue Sky на 05 авг 2019, 17:54, променено общо 1 път.
Че то това си е стандартният линк, който се вижда и от профила в Моят А1...Blue Sky написа: ↑13 май 2019, 10:56Линк към персонални оферти за абонати на А1, получен от вътрешен човек: https://bit.ly/2WApdDg
Предложиха ми от А1 за преподписване 18.99лв неограничени разговори и 9 гб интернет. Чудя се дали да преподписвам само заради екстрата сим,иначе покритието куца и мога да направя дълъг списък с местата където нямат 4Г а другите оператори имат.. Има ли възможност на теленор отначало да подпиша договор и след някакво време да мина на някаква скрита такса?
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Наскоро ме поканиха да пренеса личния си номер в теленор, понеже корпоративно имаме 30 намаление от таксите. Първоначално към план от каталога, след 9тия месец ставам лоялен клиент и получавам скрита оферта. Не знам колко е истина, така и не се навих.Leo Kolev написа:Предложиха ми от А1 за преподписване 18.99лв неограничени разговори и 9 гб интернет. Чудя се дали да преподписвам само заради екстрата сим,иначе покритието куца и мога да направя дълъг списък с местата където нямат 4Г а другите оператори имат.. Има ли възможност на теленор отначало да подпиша договор и след някакво време да мина на някаква скрита такса?
Не е тук мястото, но в момента А1 има промоция до 31 май. Предлага samsung A40 и А50 за 220 и 300 лева , което е супер цена за нов смартфон, който на свободна продажба е 620 лв. Замислям се да взема един за втори смартфон, че свикнах с два. Пък и така ако изтоща s9+ минавам на другия и работата продължава. Ще си помисля.
промоцията е само онлайн и то с официалните им планове.. с персоналните оферти онлайн няма промоция.wer_aac написа: ↑16 май 2019, 08:11Не е тук мястото, но в момента А1 има промоция до 31 май. Предлага samsung A40 и А50 за 220 и 300 лева , което е супер цена за нов смартфон, който на свободна продажба е 620 лв. Замислям се да взема един за втори смартфон, че свикнах с два. Пък и така ако изтоща s9+ минавам на другия и работата продължава. Ще си помисля.
Не е така. Аз взех S9+ с промоцията само онлайн, пък плана си ми остана същия. Въпроса е, че трябва да си договаряш нещата.