Reuters: Google спира част от работата с Huawei след мерките на САЩ
Re: Reuters: Google спира част от работата с Huawei след мерките на САЩ
Мен ме притеснява горките Виваком какво ще предлагат на всеки един човек, влезнал в техен офис като им свършат наличните Хуавеи Току-виж взели та се сетили, че има и други марки Може пък най-накрая да вземат да пуснат официална VoLTE поддръжка и на друг Samsung телефон, освен двегодишния S8
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Сигурен съм че следващите са Xiaomi. Жълтурите миналата година започнаха световна експанзия и на 100% ЦРУ ще изнамери някакви ръководни кадри на комунистическата партия дето са на управленски постове във фирмата. Или че Mi сървърите шпионират Пентагона. На война като на война... Гадното е че ние потребителите ще трябва да си купуваме флагшипове на Ейпъл и Самсунг на цената на 5 годишен голф или пръчка среден клас за 800 лв
Ще купуваш ти. Дреме ми за Гугъл услугите. Нали те искат да ме следят, не аз тях.
YouTube vanced или new pipe за тубата, блумейл за Gmail, 1mobile вместо google play. Някои игри може и без тях.
Контактите в mi cloud вместо google contacts,
mi notes вместо google keep. Gdrive и one drive може да се ползват в solid explorer. Готово.
YouTube vanced или new pipe за тубата, блумейл за Gmail, 1mobile вместо google play. Някои игри може и без тях.
Контактите в mi cloud вместо google contacts,
mi notes вместо google keep. Gdrive и one drive може да се ползват в solid explorer. Готово.
Умнико мамин, мислиш ли че 95% от купувачите ще разберат думите ти? Потенциалните клиенти на производителите ползват телефоните си основно за ютуб, игри и фейсбук. Мислиш ли че знаят как се инсталират кракнати игри?
Понеже флагманите на Huawei са много евтини. Не коментираѝте бизнес инициативите на милиардера Тръмп.
Ма въобще не ми трябват игри. 95% да си купуват Самсунг или Айфон, все ми е едно. Ама сигурно много от тях ще купят евтин орязан Хуавей или Шиаоми и понеже никой няма да им каже в оператора, че няма гугал, ще ме викат да помагам и да инсталирам.
Как ще те викат? Барабан ли ще удрят? Ти не беше ли този, който твърдеше как Булсатком ще убият всички с интернет от новия сателит?
Тоя орязан Huawei изобщо няма да се продава официално в Европа ако се случи това, което се случва. Отиваш пак на поръчка от Китай. А колко хора поръчват от Китай, освен няколко стотин човека от форумите?
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Изритат ли ги Хуавей от ЕС са до там. Огромните им горници от смартфоните ги плащат европейците. А и по заповед на чичо Сам ще им резнат и телекомуникационното им оборудване. Нали се сещате че големите пари са в държавните сделки.
Ще си джиткам с моя мейт бая значи.