Новите планове Тотал+
Re: Новите планове Тотал+
Сложете още един план с 40 000 мб за 89,99 лв
Като се сетя, че за 28 кинта на вива имам 25ГБ и 300 мин. към ЕС... Тея изпушиха.
Май така ще е за напред при всички 1000 мин. 1000 мб. Горе долу за около 30 лв.И никой нищо не може да направи.
Последна промяна от danilov на 27 май 2019, 20:31, променено общо 1 път.
Това е поредното вдигане на цената , много си повярваха заради картела в който си договориха .
Аз виждам леко намаляване на цената + добавяне на още услуги, спрямо плановете, които бяха до момента. Не знам къде виждате поскъпване.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
От това, което виждам има само увеличаване на таксата, защото тези дигитални услуги ти ги натрапват. "Хората" искат "гол" план с 1000мин. и 10-15гб за 15-20лв... А ти дават много минути и малко мб + "екстри", които масово не се използват.
Браво, браво господите, а дано мине!?
При преподписване в момента виждам Тотал+18.99(за теб) 2000мб и 20.99 с 5000мб.
Тоест плановете по мое мнение остават неадекватни спрямо търсенето и единствено има някакви малко по-щ приемливи условия при преподписване, но слаби спряно Виваком при преподписване.
Аз лично очаквам промо оферти от оранжевите за лятото.
Браво, браво господите, а дано мине!?
При преподписване в момента виждам Тотал+18.99(за теб) 2000мб и 20.99 с 5000мб.
Тоест плановете по мое мнение остават неадекватни спрямо търсенето и единствено има някакви малко по-щ приемливи условия при преподписване, но слаби спряно Виваком при преподписване.
Аз лично очаквам промо оферти от оранжевите за лятото.
При никой оператор не съществува план, който да е с малко минути и много мегабайти. Двете вървят ръка за ръка, план с повече мегабайти задължително е с неограничени минути.
Виваком имаха зимата хубави оферти за преподписване, в момента и при тях е подобно положението.
Общо взето вече приличен план отива към 30 лв., докато преди 2 години беше 20 лв. със същите параметри като сега за 30. Инфлация, какво да се прави, не може всичко останало да се вдига и то с доста, а мобилните планове да падат. Когато държавата е нестабилна, всички цени също са нестабилни.
Виваком имаха зимата хубави оферти за преподписване, в момента и при тях е подобно положението.
Общо взето вече приличен план отива към 30 лв., докато преди 2 години беше 20 лв. със същите параметри като сега за 30. Инфлация, какво да се прави, не може всичко останало да се вдига и то с доста, а мобилните планове да падат. Когато държавата е нестабилна, всички цени също са нестабилни.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Нямса “натрапване на услуги”. Или ползваш тия услуги или не. Така или иначе полЗването на тия Мв за приложения е отгоре на плана ти без доплащане.
Естествено, бих искал да има МВ, които аз да решавам как да ползвам, не да следя като гламав двайсе пакета за мобилен интернет поотделно.
Да не говорим, че като ри свършат МВ от плана, всичко останало също спира, все тая дали имаш останали МВ за ФБ или НВО или Дизел.
Ако има нещо хубаво в рия планове, това е че нямаш абонамент за НВО, Диема и Епъл Мюзик за една година. Говоря за тях, понеже тях ги ползвам, това са ми нещо като почти 30 лв по-малко разходи на месец за първата година.
Естествено, бих искал да има МВ, които аз да решавам как да ползвам, не да следя като гламав двайсе пакета за мобилен интернет поотделно.
Да не говорим, че като ри свършат МВ от плана, всичко останало също спира, все тая дали имаш останали МВ за ФБ или НВО или Дизел.
Ако има нещо хубаво в рия планове, това е че нямаш абонамент за НВО, Диема и Епъл Мюзик за една година. Говоря за тях, понеже тях ги ползвам, това са ми нещо като почти 30 лв по-малко разходи на месец за първата година.