Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
От време на време изчезват, после пак се появяват. При мен от 10 пъти като си влезна в профила в сайта на Теленор, 5 пъти ми показва оферта, 5 пъти не. Договора съм си преподписал преди 3-4 месеца, така че не е от това колко време ти остава.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Последен шанс за преподписване на плановете за данни на Теленор - 21 лева месечна такса, 40 000 мв месечно на бърза скорост за целия срок на договора, безплатен НВО Го за целия срок на договора и безплатен Плей Диема Екстра за първата година от договора, при преподписване за две години. В близките дни тази оферта ще бъде спряна и плановете за данни ще бъдат променени като Тотал + - с отделни пакети за приложения и трафик!
Аз се възползвах вече, но понеже не съм се сетил, довечера ще пробвам HBO GO дали работи и с домашния WiFi. Защото ако работи драмата е излишна. Wi-Fi има навсякъде вече.Воден-дух написа: ↑29 май 2019, 10:04Последен шанс за преподписване на плановете за данни на Теленор - 21 лева месечна такса, 40 000 мв месечно на бърза скорост за целия срок на договора, безплатен НВО Го за целия срок на договора и безплатен Плей Диема Екстра за първата година от договора, при преподписване за две години. В близките дни тази оферта ще бъде спряна и плановете за данни ще бъдат променени като Тотал + - с отделни пакети за приложения и трафик!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Да де, ама друго си е да ти е включен безплатно пакета - досега бях на стария промоционален план с 25 гиги на бърза скорост за 17 лева и плащах 7 лева месечно за НВО пакета (общо 24 лева на месец), сега вече ми е безплатен и имам още 15 гиги на бърза скорост и Плей Диема Екстра за първата година безплатно за 21 лева!Ванката написа: ↑29 май 2019, 10:38Аз се възползвах вече, но понеже не съм се сетил, довечера ще пробвам HBO GO дали работи и с домашния WiFi. Защото ако работи драмата е излишна. Wi-Fi има навсякъде вече.Воден-дух написа: ↑29 май 2019, 10:04Последен шанс за преподписване на плановете за данни на Теленор - 21 лева месечна такса, 40 000 мв месечно на бърза скорост за целия срок на договора, безплатен НВО Го за целия срок на договора и безплатен Плей Диема Екстра за първата година от договора, при преподписване за две години. В близките дни тази оферта ще бъде спряна и плановете за данни ще бъдат променени като Тотал + - с отделни пакети за приложения и трафик!
НВО Го работи с домашния WiFi, така че не е толкова драматична ситуацията.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
HBO go от теленор колко устройства поддържа? Мога ли да го набия на телевизорите (LG с Web Os)? Вивакомския от iptv пакета работи паралелно на няколко телевизора, таблети и телефони.gog88 написа:НВО Го работи с домашния WiFi, така че не е толкова драматична ситуацията.
Броят устройства, които могат да бъдат регистрирани за ползване на услугата HBO GO, е до 5 (пет), а едновременно достъп до HBO GO услугата клиент може да има на не повече от 2 (две) устройства едновременно. Трафикът към HBO GO се приспада от включените на месец МВ на максимална скорост.rosennedkov написа: ↑29 май 2019, 12:00HBO go от теленор колко устройства поддържа? Мога ли да го набия на телевизорите (LG с Web Os)? Вивакомския от iptv пакета работи паралелно на няколко телевизора, таблети и телефони.gog88 написа:НВО Го работи с домашния WiFi, така че не е толкова драматична ситуацията.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Съвсем забравих, че все още има и НВО пакети с включен НВО Го и за абонатите на интернет с кабелна телевизия В Пловдив Кулбокса така и не предложиха НВО Го с НВО пакета, а накрая спряха и самият НВО пакет, отскоро и Ен 3 направиха същото
Някой да забелязва, как новите плановете на Теленор драматично поскъпнаха? Днес майка ми е ходила да плаща сметки (общо 3-ма човека плащат около 23 лв общо) и умната консултантка, която е в офиса почнала да и обяснява, как минутите не и стигали, и да разпишела по-скъп план (по спомен 15 лв. за 200-300 минути и толкова мегабайти), което си е план за нови клиенти, и е жива подигравка. Майка я питала какво ще стане, ако продължи безсрочно договора>>> отговорът бил "Ами може, ама не е хубаво"...цървули, да обясняват на някой как не му стигало потреблението, малко му било Не знам за Вас, ама на мен супер нагло ми се вижда, някаква елементарна консултантка да ми обяснява от какво имам нужда, и да ми предлага СЪЩИТЕ условия с 5 лв. на месец отгоре, щото съм "лоялен клиент". Няма такива оператори, като при нас...жива подигравка. Гладни да останат, пукната копейка няма да видят от мен :]
Само на мен ли ми прави впечатление, че служителите в офисите на всички оператори са станали доста нагли, груби и направо агресивни.
Липсата на бонуси и каквито и да е кукички, с които да зарибяват нови клиенти явно ги кара да се чувстват безпомощни, което им личи. Офисите са пусти и като цяло в тях в момента само се плащат сметки.
На служителите е поставена невъзможната задача да убеждават клиентите, че новите значително по-скъпи и орязани планове са по-добри за тях, което ги обезкуражава и дори не правят опити да предлагат варианти или убеждават. Пълна пасивност.
Имам чувството, че служителите на всички оператори са оставени в безтегловност и чакат нареждания от триглавата ламя какво да се прави.
Липсата на бонуси и каквито и да е кукички, с които да зарибяват нови клиенти явно ги кара да се чувстват безпомощни, което им личи. Офисите са пусти и като цяло в тях в момента само се плащат сметки.
На служителите е поставена невъзможната задача да убеждават клиентите, че новите значително по-скъпи и орязани планове са по-добри за тях, което ги обезкуражава и дори не правят опити да предлагат варианти или убеждават. Пълна пасивност.
Имам чувството, че служителите на всички оператори са оставени в безтегловност и чакат нареждания от триглавата ламя какво да се прави.