Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
В офис не съм влизала от миналия август като пренесох номера си от предплатена карта на теленор, към А1 с план унилимитед за 29лв и мобилен интернет за 35лв, като взех и устройства.Скоро планирам да си взема iPad, та чак към коледа ще посетя офис евентуално
Здравейте закупих предплатен пакет 15гб от A1 но не мога да си проверявам оставащите Мб.Пробвах чрез *123# дава грешка пробвах чрез сайта не ми дава да се регистрирам.Някой вземал ли е подобна карта да помогне .
П.с Оправих се с *101#03#
Изпратено от моят Redmi Note 6 Pro с помощта на Tapatalk
П.с Оправих се с *101#03#
Изпратено от моят Redmi Note 6 Pro с помощта на Tapatalk
Да, смениха го. Нещо се мъчат как да се показват бонус мегабайтите на Smart AD, и ги сложиха на *123*8#, а нормалните мегабайти, които се харчат преди това, останаха на *101#03#, където си бяха и преди.
Работят на минимална основна заплата и трябва да лъжат за да изкарат бонусите си , повечето нищо не разбират от мобилни технологии.Само на мен ли ми прави впечатление, че служителите в офисите на всички оператори са станали доста нагли, груби и направо агресивни.
Липсата на бонуси и каквито и да е кукички, с които да зарибяват нови клиенти явно ги кара да се чувстват безпомощни, което им личи. Офисите са пусти и като цяло в тях в момента само се плащат сметки.
На служителите е поставена невъзможната задача да убеждават клиентите, че новите значително по-скъпи и орязани планове са по-добри за тях, което ги обезкуражава и дори не правят опити да предлагат варианти или убеждават. Пълна пасивност.
Имам чувството, че служителите на всички оператори са оставени в безтегловност и чакат нареждания от триглавата ламя какво да се прави.
Ако можете финансово 2 години да отделяте всеки месец по 44 лева (всичко 1056 лева за две години), то подпишете, плана е добър. На мен например 25 GB интернет + неограничени към всички са ми много. Колко нет и разговори ви трябват обикновено на месец? (месеца на отпуските през лятото не се брои).
Бъзикам се с колегата, защото се е взел много на сериозно Иначе вече съм преподписал успяха да ме излъжат и този пътNik21 написа: ↑30 май 2019, 20:09Ако можете финансово 2 години да отделяте всеки месец по 44 лева (всичко 1056 лева за две години), то подпишете, плана е добър. На мен например 25 GB интернет + неограничени към всички са ми много. Колко нет и разговори ви трябват обикновено на месец? (месеца на отпуските през лятото не се брои).
Днес ходих да преподписвам с Вива, че на 18.06 ми свършват промоционалните условия, но управителят на офиса ме посъветва да изчакам няколки дни - от утре започва кампанията за 10-годишния юбилей на Виваком, ще има много приятни изненади и за преподписване, и за официалните планове!