Какви са условията за захранване на блок със IPTV
Какви са условията за захранване на блок със IPTV
Здравейте. Много съм разпитвал по въпроса как да се захрани вход на блок със интерактивна телевизия, понеже цялата улица има, само на моя номер не. Питал съм в офиси, обаждал съм се на оператор и никой не може да ми обясни относно захранването на входа, Никой не знае Ако във форума има служители на виваком и са наясно или някой друг е имал моя проблем, нека да ми сподели.
Re: Какви са условията за захранване на блок със IPTV
И като пуснеш заявка за включване какво казват? Офисът ни е в къща между блокове, пуснахме заявка в А1, дойдоха и си опънаха кабел, сложиха си устройство и пуснаха нет и тв..
Със сигурност може да нямат техническа възможност. Ако районът е с AON, то тогава ще трябва да си почака доста. И да, ще потвърдя, че А1 пускат бързо оптика. В момента с това се занимавам.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Избрах си план, подписахме договорчето (валидно от датата на инсталацията) и след 1-2 седмици дойдоха и пуснаха оптиката до комуникационния шкаф на входа. След няколко дни дойдоха от Alcatel-Lucent да дръпнат и оптичното трасе до у дома. Сложиха оборудването и нещата заспаха.pzhekov написа:Здравейте. Много съм разпитвал по въпроса как да се захрани вход на блок със интерактивна телевизия, понеже цялата улица има, само на моя номер не. Питал съм в офиси, обаждал съм се на оператор и никой не може да ми обясни относно захранването на входа, Никой не знае Ако във форума има служители на виваком и са наясно или някой друг е имал моя проблем, нека да ми сподели.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk