Тарифата се казва SMART M 2018 -12лв., но за съжаление вече със 100% сигурност, потвърдено е, не се предлага!
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Изтича ми договора на Теленор и се чудя Виваком какво могат да ми предложат 20-30 гб нет за какви пари ?!
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
За 40 лв. 25000МВ могат да ти предложат като нов абонат.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Не ви ли стана ясно, че за пренос не се дава нищо вече под масата, а само за преподписване? Като не ти харесва офертата от Теленор, отваряш сайта на Виваком и си избираш.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Имам проблем с мобилния нет на Виваком днес а вие?
Изпратено от моят Redmi Note 6 Pro с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi Note 6 Pro с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 12 юли 2019, 21:42
Здравейте! Нов съм във форума, но съм леко бесен, затова реших да се регистрирам и да питам тук, че явно Теленор няма да ми дадат още отговор. Ще го обясня възможно най-просто и ясно, за да се види недоразбирането: договорът на един от номерата ми свършва към края на годината и вече започнаха с офертите за преподписване, нови телефони, т.н. До сега номерът беше на Тотал+ 24,99 (7000МБ интернет) (план, който на сайтът им вече НЕ съществува, а най-близките са 21,99 и 27,99, и двата от които имат къде по-малко МБ), а сега в уебсайта им, когато вляза със моят акаунт, ми предлагат от плановете 'За теб' план Тотал+ 20,99 намален от 24,99:
Със този план натискам 'Избери устройство към плана' и си харесвам Xiaomi Pocophone F1, който с този план струва 19,99лв. на месец на лизинг за 24 месеца. Крайната цена, която самите Теленор ми предлагат е 40,99 от план 20,99 и телефон 19,99лв. - всичко ОК, нали?
Реших да отида на място в магазин на Теленор и когато попитах за този телефон с този план ми беше обяснено, че всъщност тези планове били грешни, а плановете 'за мен' били следните: 26 лв. на месец за 10ГБ мобилни данни, 100мин + първите 2 месеца получавам 10ГБ САМО за Viber и Whatsap и ОЩЕ 10ГБ единствено за Facebook, Messenger, Twitter и Instagram, план, който няма нищо общо с този от сайта. План на по-ниска от тази цена, който не е от плановете, които предлагат за нови клиенти просто не съществува, тоест за мен опциите са или да преподпиша на план с по-висока цена, на който И ТЕЛЕФОНЪТ става по-скъп, или да се върна една стъпка назад и да подпиша на план 'Тотал 21,99', който е само 1ГБ мобилни данни. Всичко това тя го гледаше на нейният екран, като ми пишеше цените на лист пред мен:
От тук нататък момичето започна да ме разубеждава да не купувам онлайн и да не търся другаде, телефонът го нямало в града и трябвало да го доставят от София. Отговорът ми беше, че не бързам - и до другата седмица мога да чакам. На това пък каза, че са щели да бъдат 'в почивка'. И след почивката казах, че ще чакам. Обедната ми почивка свърши, затова се наложи да прекратим разговора.
Та, въпросите ми са няколко:
- Защо на сайтът цената е една, а на живо вадят съвсем друга (и по-висока)?
- Ако поръчам от сайта, какво ще ми кажат?
- Защо не мога да преподпиша на същия план, на който съм до сега?
Със този план натискам 'Избери устройство към плана' и си харесвам Xiaomi Pocophone F1, който с този план струва 19,99лв. на месец на лизинг за 24 месеца. Крайната цена, която самите Теленор ми предлагат е 40,99 от план 20,99 и телефон 19,99лв. - всичко ОК, нали?
Реших да отида на място в магазин на Теленор и когато попитах за този телефон с този план ми беше обяснено, че всъщност тези планове били грешни, а плановете 'за мен' били следните: 26 лв. на месец за 10ГБ мобилни данни, 100мин + първите 2 месеца получавам 10ГБ САМО за Viber и Whatsap и ОЩЕ 10ГБ единствено за Facebook, Messenger, Twitter и Instagram, план, който няма нищо общо с този от сайта. План на по-ниска от тази цена, който не е от плановете, които предлагат за нови клиенти просто не съществува, тоест за мен опциите са или да преподпиша на план с по-висока цена, на който И ТЕЛЕФОНЪТ става по-скъп, или да се върна една стъпка назад и да подпиша на план 'Тотал 21,99', който е само 1ГБ мобилни данни. Всичко това тя го гледаше на нейният екран, като ми пишеше цените на лист пред мен:
От тук нататък момичето започна да ме разубеждава да не купувам онлайн и да не търся другаде, телефонът го нямало в града и трябвало да го доставят от София. Отговорът ми беше, че не бързам - и до другата седмица мога да чакам. На това пък каза, че са щели да бъдат 'в почивка'. И след почивката казах, че ще чакам. Обедната ми почивка свърши, затова се наложи да прекратим разговора.
Та, въпросите ми са няколко:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Човек според мен поръчай онлайн и не се занимавай. Звъни на 123 ако има проблем и въпрос. Договора можеш да откажеш ако е различно от това което (прочети) ти пише в описание на избраното. ... В офис искат там да подпишеш заради обичайното възнаграждение но защо вицове ти говорят нямам си идея.
П.С. жалко че "Eternity " ги отстраниха имах си доверени хора да попитам и да ми отговорят човешки
П.С. жалко че "Eternity " ги отстраниха имах си доверени хора да попитам и да ми отговорят човешки
-
- Регистриран: 28 май 2019, 13:06
Поръчвай от сайта смело, докато не ти е изчезнала офертата! В магазините просто искат да подпишеш за повече пари. Старите планове не са актуални.ConstantineJC написа: ↑12 юли 2019, 23:14Та, въпросите ми са няколко:
Също и може да попиташ същото, но в друг офис. Много лъжат.