Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Нов съм в актуалния свят на мобилните оператори в България и не съм достатъчно навътре в нещата, така че въпросите ми ще са новобрански.
Има ли опция да се предложи някаква добра оферта на клиент (роднина в конкретния случай, че аз не съм ползвал български оператор от 2012 година), който е бил лоялен клиент за доста време и просто иска да добави още един план/подпише договор?
Или трябва отначало да се започва? Понеже откъдето идвам, колкото повече „линии“ имаш, толкова повече привилегии получаваш.
Има ли опция да се предложи някаква добра оферта на клиент (роднина в конкретния случай, че аз не съм ползвал български оператор от 2012 година), който е бил лоялен клиент за доста време и просто иска да добави още един план/подпише договор?
Или трябва отначало да се започва? Понеже откъдето идвам, колкото повече „линии“ имаш, толкова повече привилегии получаваш.
-
- Регистриран: 28 май 2019, 13:06
Няма такава опция, за съжаление. Единственият вариант е да разгледаш каталозите на операторите и да си избереш най-подходящата за теб оферта.delstam написа: ↑13 юли 2019, 01:59Нов съм в актуалния свят на мобилните оператори в България и не съм достатъчно навътре в нещата, така че въпросите ми ще са новобрански.
Благодаря ти за отговора. Явно това ми е единствената опция. Ще харесам някакъв план и от там ще започна. Само дилемата е между A1 и Vivacom.ivanradev95 написа: ↑13 юли 2019, 03:58Няма такава опция, за съжаление. Единственият вариант е да разгледаш каталозите на операторите и да си избереш най-подходящата за теб оферта.delstam написа: ↑13 юли 2019, 01:59Нов съм в актуалния свят на мобилните оператори в България и не съм достатъчно навътре в нещата, така че въпросите ми ще са новобрански.
-
- Регистриран: 12 юли 2019, 21:42
Мерси за отговорите! Ще поръчам онлайн и ще гледам какво ще стане от там нататък, трябва внимателно да прегледам договора, когато дойде.
Има такава опция разбира се. Може твой роднина (който е лоялен клиент към някой оператор от много години), да преподпише 2 годишен договор на свое име и след това да ти даде СИМ-картата да си я ползваш ти. Ще си плащаш месечните такси на неговото име и това е. При мен е точно така, всичките СИМ-карти в семейството ми (шест 2-годишни договора - 1 дете, 1 жена, 1 майка и моите са три) са на мое име. Аз съм подписвал договорите, аз съм се дръвчил със служителите в офисите за по-изгодни оферти и накрая съм раздал СИМ-картите на своите близки. Защо твоят роднина да не постъпи по същия начин?
P.S. Ще ви споделя един куриоз: Когато от отдел "Лоялни клиенти" звънят на моите близки, да ги "зарибяват" с нови условия, винаги питат за моето име. Инструктирал съм близките си да отговарят така: - "В момента не си е в къщи, потърсете го след 17:00 часа"
Но в такъв случай тази роднина няма ли да остане без номер/план за себе си? Или нещо се бъркам?Nik21 написа: ↑13 юли 2019, 21:13Има такава опция разбира се. Може твой роднина (който е лоялен клиент към някой оператор от много години), да преподпише 2 годишен договор на свое име и след това да ти даде СИМ-картата да си я ползваш ти. Ще си плащаш месечните такси на неговото име и това е. При мен е точно така, всичките СИМ-карти в семейството ми (шест 2-годишни договора - 1 дете, 1 жена, 1 майка и моите са три) са на мое име. Аз съм подписвал договорите, аз съм се дръвчил със служителите в офисите за по-изгодни оферти и накрая съм раздал СИМ-картите на своите близки. Защо твоят роднина да не постъпи по същия начин?
P.S. Ще ви споделя един куриоз: Когато от отдел "Лоялни клиенти" звънят на моите близки, да ги "зарибяват" с нови условия, винаги питат за моето име. Инструктирал съм близките си да отговарят така: - "В момента не си е в къщи, потърсете го след 17:00 часа"
имаш право на 10 номера... човека ти е описал по-горе как не е направил схемата! Четете и мислете!delstam написа: ↑14 юли 2019, 18:33Но в такъв случай тази роднина няма ли да остане без номер/план за себе си? Или нещо се бъркам?Nik21 написа: ↑13 юли 2019, 21:13Има такава опция разбира се. Може твой роднина (който е лоялен клиент към някой оператор от много години), да преподпише 2 годишен договор на свое име и след това да ти даде СИМ-картата да си я ползваш ти. Ще си плащаш месечните такси на неговото име и това е. При мен е точно така, всичките СИМ-карти в семейството ми (шест 2-годишни договора - 1 дете, 1 жена, 1 майка и моите са три) са на мое име. Аз съм подписвал договорите, аз съм се дръвчил със служителите в офисите за по-изгодни оферти и накрая съм раздал СИМ-картите на своите близки. Защо твоят роднина да не постъпи по същия начин?
Всяка нова карта, независимо, че си лоялен абонат, е на стандартни условия. Така че схемата е само теоритична, но на практика не става.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 21 май 2014, 19:23
Здравейте, имам подписан едногодишен договор, който ще изтече на 17.02.2020 година. Въпросът ми е кога ще имам в сайта на Теленор план “За теб”. 1 или 3 месеца преди края на договора?
Защото мисля ноември/декември да взема нов телефон и направо да преподпиша.
Защото мисля ноември/декември да взема нов телефон и направо да преподпиша.
Имам подписан договор декември с Теленор не съм взел телефон сега искам да взема , може ли да преподпиша при същите условия и да взема телефон.