Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Какъв е телефона за връзка с отдел лоялни клиенти на Vivacom и въобще имат ли. Помня, че на Теленор е 1516, а на А1 е 1551, но на Vivacom какъв е?
Колеги, днес ми предложиха да съм се включил към някаква прословута група за военни към А1 за 15 лв. Имало много мегабайти и минути ама не можаха да ми кажат нищо конкретно. Търсих във форума, но не открих актуална информация. Ако някой може да каже колко мб и минути дават в България и роуминг ще съм благодарен.
Ами включвай се. Провери все пак условията, но най-вероятно ще са в пъти по-добри от условията за частни потребители на трите телекома.r3tr0 написа: ↑17 юли 2019, 18:25Колеги, днес ми предложиха да съм се включил към някаква прословута група за военни към А1 за 15 лв. Имало много мегабайти и минути ама не можаха да ми кажат нищо конкретно. Търсих във форума, но не открих актуална информация. Ако някой може да каже колко мб и минути дават в България и роуминг ще съм благодарен.
Условията са за 12лв всичко неограничено. Като си проверяваш в приложението им за всички услуги ти излиза знака за безкрайност. Но на фона на качеството на нета на А1 ..... Ти си знаеш.
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
И какво му е качеството на нета на А1?
-
- Регистриран: 28 май 2019, 13:06
Аз пък друго съм забелязал, но все пак всеки пътува и обикаля на различни местаkanar написа: ↑17 юли 2019, 20:49Трагикомично
Взел съм такава карта на сина ми и наблюдавам какво е Пловдив-нет има ама само на картинка , а като пътуваме думи нямам , обикновенно му пускам нет от бисквитката на Виваком, че в повечето време е на 2/3g
Виваком може на много места да има добро покритие на 4Г мрежата си, ама при пътуване скача на 2Г или "no service"Apple_fan написа:Аз пък друго съм забелязал, но все пак всеки пътува и обикаля на различни места
Sent from my iPhone using Tapatalk
Както каза колегата, всеки пътува на различни места. Специално София- Пловдив магистралата Виваком не ми прекъсва никъде , през целия път върви в колата я YouTube я някоя тв.