Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А с роуминга как стоят нещата. Едва ли всичко ще е неограничено. Мен най-много ме вълнува интернета.
За сега съм губил отчасти обхват на Виваком само в региона Трън - Земен и превключвам на нет от А1. В другите части на България не съм имал никакъв проблем с 4Г връзката на Виваком.
Всеки оператор има дупки. Аз пък съм изключително недоволен от Теленор в работата. Офиса ни е в полиграфията, на 5-ти етаж и сигнала е ужасен. Постоянно седи на 1/4 чертички на LTE, а с тест скоростта е 19.5 MBps download и 0.36 MBps upload. Силата на сигнала в момента е -117 dBm 25 asu. Батерията ми пада поне 2 пъти по-бързо отколкото като съм си вкъщи, а не използвам телефона кой знае колко. Това е вече година и половина откакто се преместихме в този офис.
Последна промяна от nmnikolov на 18 юли 2019, 10:03, променено общо 1 път.
Всеки си има своите проблеми. Едните са отдавна и ползват техника от всякакви поколения - никога не знаеш дали ще си на 2, 3, 4 или 5g. Другите нямат собствени оптични трасета, а малките не винаги могат да им доставят огромен трафик, колкото помогнат радиорелейните връзки, помогнат, особено в по-малки селища. Третите пък нямат възможност да вземат толкова разрешения за базови станции и карат с по-малко на Макс мощност, което хаби батерия, а и в ниските бандове с добро покритие те отрязва в час пик...
Тъй че при всеки има различни дупки в покритието и капацитета, човек трябва да тества с предплатена карта как е където му трябва, защото това си е на късмет и не е само до таксата.
Тъй че при всеки има различни дупки в покритието и капацитета, човек трябва да тества с предплатена карта как е където му трябва, защото това си е на късмет и не е само до таксата.
Здравейте,може ли някакви евтини скрити планове на А1.Имаме 2карти и искаме нова на същото име за детето,защото примата не ни устройва като минути и бързо се изчерпва.Максимум 15лв,но ме интересуват и по-ниските.Благодаря предварително
Това което го пишете за интернет 50 гб вярно ли е?aladin написа: ↑17 юли 2019, 09:5318лв - неграничени + 5GBsimonzhekoff написа: ↑17 юли 2019, 08:43Здравейте, какви планове има в момента на Виваком в диапазона 18 -21лв?
21лв - неграничени + 8GB + 100 минути към Европа
21лв - неграничени + 15GB
интернет 50 гигабита - 9,80лв
Не просто София-Пловдив , а от началото в София та чак до Сливен , интернета е трепач. Вече от Сливен към Бургас , започват да накъсват клипове и телевизия.
п.п на А1 договора ми изтича следващия месец и успях да се договоря за оферта неог разг/ 9гб интернет за 19лв. В 3 /три/ различни офиса в пловдив се правих, че искам да преподписвам и да разбера на каква цена ще са апаратите с този план. Всички ме отсвириха , че или системата давала грешка , или не била спусната тази оферта или направо си ме пратиха да си поръчам договора онлайн. Как е възможно да имат почти 4 милиона абонати ?!
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
аз съм доволна от А1, не са ме мамили изобщо