Странно, все си мислех, че кучкарници имат само джиповете на СПС от Бенковски, но щом казваш, че и на Бокича джипа е такъв - ок.treyyy написа: ↑27 юли 2019, 21:40"Пък ветото на Радев е политическо, защото той не е единствения пилот в държавата и други пилоти са предложили тези самолети."
Кой? Коцето Попов ли, който да ти кажа ли как Бойко го направи Командир на ВВС. Един слънчев ден дойде в Графа и го метна в кучкарника на джипа (ако знаеш на кое се вика кучкарник) и така си го закара в София, като куче. Той Коцето и сега се държи като куче или по-точно, като придворен помияр. Можеш да провериш и колко години Коцето го возиха като куфар в спарките за да му се водят летателни часове и да взима допълнително парици.
"А доводът, че първо трябвало да се превъоръжава кашимерията, изобщо няма да го коментирам."
Няма и какво да коментираш. Военни операции се печелят тогава, когато стъпи кашишки чепик в зоната. Кажи ми за една завладяна територия само с авиация. Друг въпрос е, че предизвикателствата пред България са такива, че на ход ще са жандармерия и кашимерия. Искаш ли още жокери? Нещо за циганизацията и предстоящата миграция от третия свят да си чувал?
"Както и да е, аз така и не видях някой нещо да предлага, освен че нищо не ни трябва и явно е най-добре да даваме парите си само за помощи на циганите."
А досега не ги ли даваме?
А да ти кажа ли за Косово как е спечелена, май само с авиация? А ние няма какво да завладяваме, че кашимерията да ни е първостепенна.
Сещам се обаче само за едни, които твърдят, че кашимерията е най-важна и това са... кашиците.
Та в този ред на мисли, да не си кашик работещ в НСО? Защото кашимерията е последното нещо в една армия, преди нея винаги ще бъдат ВВС, артилерия и танкове. Ама какво ли разбирам аз, важно е да се плюе.