Аз преподписах с анекс през август, а договорът ми изтича на 01.12.2019. Явно позволяват, но ако го поискаш по телефона, а не в офис. В офис ми казаха, че изобщо няма да стане.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Последна промяна от Lydia202 на 10 авг 2019, 15:11, променено общо 1 път.
При Теленор може ли да се вземе телефон при старите условия на подписан договор декември?Искам да взема едно Note 10 но ми предлагат само новите планове които не са изгодни.
Вчера звънях на виваком понеже договора ми изтича след 4 месеца. Бяха ме ядосали последният път и тогава оставих номерата с 1 год. договор. Нито телефон на изплащане, нито адекватен план за преподписване, не съм бил в последните 3 месеца... Пълна пародия общо взето.tzincbg написа: ↑10 авг 2019, 13:53Начи пак някои служители лъжат. Сефте.В@НК0 написа: ↑10 авг 2019, 11:49Миналата година преподписах анекс към А1 около10 м. преди изтичане на договора. Взех и телефон. Така че ако са запазили старите правила за преподписване може и да дават преди последните три месеца. Някой ако иска пробва и да каже как е.tzincbg написа:
Не, нито преди тях, нито след тях, действа се овреме.
Някой може ли да ми обясни как стоят нещата с Айфоните във Виваком?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Отиваш в офис, казваш, че искаш iPhone, бъркат в шкафа и вадят Все едно продават цигари без бандерол
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
И аз така си мисля. Благодаря
Бях решил да се прехвърлям от A1 към теленор и сибхаресах офертата за 49 лв със всички трафик пакети и т.н. същп бях решил и телефон да закупя.
Обаче ме очаква заминаване в чужбина за поне 1 г. по работа. Затова и офертата от 49лв ми хареса, има най-много MB в роуминг.
Служителката в Теленор ми обясни, че след известно време ще започне да ме таксува оператора в държавата която съм и съответно този роуминг не ми върши работа. Нещо, което не знаех.
За сега смятам да не подписвам скъп договор, мисля, че е по-добре да сключа с Vodafone или T - Mobile в чужбина.
Някой бил ли е в моята позиция?
Обаче ме очаква заминаване в чужбина за поне 1 г. по работа. Затова и офертата от 49лв ми хареса, има най-много MB в роуминг.
Служителката в Теленор ми обясни, че след известно време ще започне да ме таксува оператора в държавата която съм и съответно този роуминг не ми върши работа. Нещо, което не знаех.
За сега смятам да не подписвам скъп договор, мисля, че е по-добре да сключа с Vodafone или T - Mobile в чужбина.
Някой бил ли е в моята позиция?
-
- Регистриран: 11 авг 2019, 21:01
Днес Виваком ми отказаха преподписване на договор при същите условия, тъй като предишната ми тарифа била промоционална и вече не я предлагали (нещо в което не съм 100% сигурен че е така).
Отвсякъде си ме изнудват да преподпиша на по висока такса, при положение че съм им клиент близо 10 години. Замислям се да ги сменя с А1.
Отвсякъде си ме изнудват да преподпиша на по висока такса, при положение че съм им клиент близо 10 години. Замислям се да ги сменя с А1.
-
- Регистриран: 01 авг 2019, 15:31
Не се колебай, само при А1, може да се продължи договор на същите условия, но трябва да е през последните три месеца.
marianskiii написа: ↑11 авг 2019, 21:06Днес Виваком ми отказаха преподписване на договор при същите условия, тъй като предишната ми тарифа била промоционална и вече не я предлагали (нещо в което не съм 100% сигурен че е така).
Мобилният нет е трагичен при А1. След този на Виваком ще се видиш в небрано лозе. Ако твърдо си решил да се махаш, отиди при Теленор. Пак са със по-слабо покритие извън градовете от Вива, но поне ще имаш нормален нет на другите места.