Ако има батерия ги дават за каране. Ще тествам идеята ти и ще те уведомя за резултата
Ето колко ще струват електрическите тротинетки под наем на Lime в София
-
- Регистриран: 17 яну 2012, 12:13
Re: Ето колко ще струват електрическите тротинетки под наем на Lime в София
Абе то сега се бъзикате, но скоро всички ще се чудим от къде ни е дошло..
Ето ти реални последици от глобалното затопляне и графиката е само до 2010г.
Ама нищо де, нас хората господ ни е направил такива "изключително умни", затова е редно и да ни спаси.
П.П. И ако ви казват, че е нормално да си тъп, плешив и дебел, е не е!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Какви са реалните последици от глобалното затопляне? Все още не мога да разбера защо се смята за толкова апокалиптично евентуалното покачването на температурите с 1-2 градуса?
Прекалено топло ли ти се стори лятото?
Ето ти реални последици:
Ураганите ветрове се охлаждат и спират все по на север, заради все по-топлата вода в океана и все по-често на север виждаме разрушения.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3821985/
То в един момент може и черна дупка да ни изпари, но нужно ли е до тогава всички да теглим заради вас?
П.П. И между другото, имам идея как да решим проблема с глобалното затопляне и с повечето от належащите проблеми, но няма да ви хареса..
Това не го разбрах. Как теглите заради нас? Рециклирам си боклука, като го изхвърлям разделно, избягвам да вземам найлонови пликчета в магазина, не карам дърт барутник замърсяващ околната среда, не хвърлям боклуци където ми падне и не се отоплявам на дърва и въглища. Дори батериите на старите ми телефони, които вече не стават за нищо съм ги предал в специални контейнери за рециклиране. Вашето по-скоро са някакви конспиративни теории, защото нито 5G е опасно, нито скутерите за които е и темата...всъщност не разбрах къде е връзката със скутерите, но както и да е.но нужно ли е до тогава всички да теглим заради вас?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ако животът ти поднесе лайм – свали му GPS-a!