Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
По-назад бяха пуснати планове за пренос от ОБ към А1, някой възползвал ли се е от тях?Интересува ме условията постоянни ли са или важат за срока на договора? И всеки ли може да се възползва от плановете, или се правят на ударени?
Едно може да се каже със сигурност и то е, че естествено условията важат за срока на договора. Предполагам, че ги дават на всички БОБ абонати, защото целта им е да накарат колкото се може повече БОБ абонати да минат към А1.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
Ами не са в червено, не са с плюс, та реших, че има някакъв шанс да си остават и след изтичането. Ако не..успех да прилъжат хората; с мен поне никакъв шанс.
Трудно ли е след 2 години да си преподпишеш договора, та даже и телефон с отстъпка да вземеш ако ти трябва?
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Вече сме го говорили - при А1 можеш да ресетнеш договора в последните 3 месеца за още 2 г. при същите условия.defierofodds написа: ↑30 авг 2019, 13:11Ами не са в червено, не са с плюс, та реших, че има някакъв шанс да си остават и след изтичането. Ако не..успех да прилъжат хората; с мен поне никакъв шанс.
-
Да, говорено е,че е пак на честна дума и с пазарлъци, а го няма официално като опция. Тоест, може по всяко време изведнъж да се окаже, че не мпжеш да преподпишеш. Както при Виваком уж в началото се връзваш на дървен план и след месец ти предлагат по-читав, после станаха...не знам колко месеца, не следя.tzincbg написа: ↑30 авг 2019, 14:38Вече сме го говорили - при А1 можеш да ресетнеш договора в последните 3 месеца за още 2 г. при същите условия.defierofodds написа: ↑30 авг 2019, 13:11Ами не са в червено, не са с плюс, та реших, че има някакъв шанс да си остават и след изтичането. Ако не..успех да прилъжат хората; с мен поне никакъв шанс.
Преди 1-2 дена се обадиха от А1 да ми предложат два плана Unlimited 22 и 24, съответно за 22 и 24лв. Включваха неограничени минути , мисля че бяха 10 и 12 ГБ данни и имаше някакви минути към чужбина. До вчера, и двата плана бяха активни и на профила ми в сайта им.
Опитах се да говоря с тях за по-ниските планове, тъй като в момента едвам хабя по 2-3ГБ на месец, но те ни били достъпни за мен.
Ако някой знае как мога да ги убедя за Unlimited 18 или 20 (които, предполагам, биха отговаряли по-добре на моите нужди), ще съм благодарен. Мисля да ида иначе в средата на месеца до Теленор да ги питам дали нямат да намерят някой по-евтин план.
Най-лесният вариант изключващ взимане даване с колцентър е през сайта избираш си телефон даваш преподписване на плана и си ти, но трябва да си там в последните 3 месеца от договора.....
План от типа 18 Unilmited няма. Прословутият план 18лв за преподписване го дават само на хора, които преди това са били на него. Ако не те устройва това, което ти предлагат от продажби поискаи обаждане от лоялни клиенти. Оттам евентуално могат да ти предложат нещо според твоите нуждиaragar написа: ↑31 авг 2019, 16:52Преди 1-2 дена се обадиха от А1 да ми предложат два плана Unlimited 22 и 24, съответно за 22 и 24лв. Включваха неограничени минути , мисля че бяха 10 и 12 ГБ данни и имаше някакви минути към чужбина. До вчера, и двата плана бяха активни и на профила ми в сайта им.
Опитах се да говоря с тях за по-ниските планове, тъй като в момента едвам хабя по 2-3ГБ на месец, но те ни били достъпни за мен.
Ако някой знае как мога да ги убедя за Unlimited 18 или 20 (които, предполагам, биха отговаряли по-добре на моите нужди), ще съм благодарен. Мисля да ида иначе в средата на месеца до Теленор да ги питам дали нямат да намерят някой по-евтин план.
И аз да попитам, нещо покрай 10-годишнината на VIVACOM не се ли очертава? Договорът ми изтича след 30-40 дни, а телефоните които предлагат както обикновено са тия които не ми харесват (или много скъпи, или много евтини, посредата - нищо). На всичкото отгоре един оператор ми обясни че не предлагат опцията, да вземеш телефон на изплащане с преподписване, като платиш една част (да кажем 50% от цената) ведната, и следователно вноските ти до края на договора да станат по-малки. Теленор предлагат такава опция, и даже в сайта им ясно можеш да видиш колко ще ти излязат вноските с предплащане. Всичко възможно правят вивакомците да ме откажат.