Ама разбира се, че спекулациите са само в моята глава, а в твоята е пълно с иновации и изобретения.arakchiev написа: ↑04 сеп 2019, 14:31Абе братле, тия спекулации са само в твоята глава Изчакай да обявят нещо официално пък тогава да коментираме, става ли? Може и да не е Mix 4 планирания телефон с тоя сензор, може да ползват 865 за следващите модели... може много неща. Всичко дотук са догадки. Нахвърляш се сякаш тия някога не са си държали на думата, което е точно обратното. Щом са казали, че работят по въпроса, то 100% знаят какво правят. Спри се малко с тоя негативизъм. Докато не измислиме аз и ти как да произведеме процесор, който да ги чете тия мегапиксели, по-добре да седиме търпеливо и да гледаме. А аз и цъкам с език...
А иначе P30 Pro наистина вижда в непрогледен и за окото мрак. Това, брат, е снимано на 0.05 LUXa... знаеш какво значи това, щом имаш уред за нощно виждане
https://i1.wp.com/www.ubergizmo.com/wp- ... 1000&ssl=1
Хората са написали статия, аз ти двама други линкове, но ти вярваш безусловно на някакви китайци.
Точно защото миналата година се подадох на приказките им, си взех P20 pro, който беше първенец на всички тестове. Та като видях какви снимки прави на плажа, повече никога няма да си купя китаец, докато не се уверя лично какво може.
А такива рекламни трикове как виждал в тъмното P30 pro, не ме вълнуват, защото ти ако живееш в пещера и имаш половин минута да снимаш, аз предпочитам да уловя момента и да снимам на светло.