Боб с 2 годишен договор!
Re: Боб с 2 годишен договор!
Не съм обикалял по офисте им, а и защо да го правя щом в съседния офис проблема се реши. Целта картата да мине на името на дъщерята и да не е обвързана със срочен договор е изпълнена. Тя си беше проучвала вариантите, но това със задължителното минаване на срочен договор се оказа изненада. В досегашния вариант 500 Мb, 500 SMS, 500 към мобилни и 500 към стационарни не я устройваше липсата на роуминг.
Знам, че БОБ са на А1 и даже се чудя още колко ще ге продължат да съществуват като отделен бранд.
Знам, че БОБ са на А1 и даже се чудя още колко ще ге продължат да съществуват като отделен бранд.
Боб ги има в Словения и Австрия. Идеята за обиколка по офисите е да се случи на свестен служител.
И вече няма Боб....
-
- Регистриран: 18 юни 2014, 02:01
Няма само за нови абонати! Старите си продължаваме да го ползваме!
Та даже и смс-и пращат за пакета 4000мб интернет
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Екстра, при тази криза.
Аз се възползвах на лайтбоб и стана.
Да допълня, че деактивацията според стари постове трябва да е с sms D4000MB.
А някой знае ли дали са неограничени и ако не са, може ли да се активира едновременно с тях дневен пакет 1ГБ, който да влиза в сила след изчерпването? Ако са неограничени със сигурност няма да става и ще си цикли на 1кб/с
Аз се възползвах на лайтбоб и стана.
Да допълня, че деактивацията според стари постове трябва да е с sms D4000MB.
А някой знае ли дали са неограничени и ако не са, може ли да се активира едновременно с тях дневен пакет 1ГБ, който да влиза в сила след изчерпването? Ако са неограничени със сигурност няма да става и ще си цикли на 1кб/с
След изчерпването на 4-те гигабайта, пада скоростта и става само за месинджър, ако това питаш.defierofodds написа: ↑19 сеп 2019, 04:18
-
Да, мерси, няма как значи да се комбинира с друг пакет.Mapuok написа: ↑19 сеп 2019, 10:02След изчерпването на 4-те гигабайта, пада скоростта и става само за месинджър, ако това питаш.defierofodds написа: ↑19 сеп 2019, 04:18
На Боб нали не се забавяха след изчерпване, а се плащаше по 0.50 лв на мб или са го променили това?defierofodds написа: ↑19 сеп 2019, 10:33Да, мерси, няма как значи да се комбинира с друг пакет.Mapuok написа: ↑19 сеп 2019, 10:02След изчерпването на 4-те гигабайта, пада скоростта и става само за месинджър, ако това питаш.defierofodds написа: ↑19 сеп 2019, 04:18
-
Зависи от пакета, някои са си "неограничени" и съответно пакетът остава активен и след изчерпване, но на практика няма интернет (Но и не те таксува). На мен веднъж като бонус ми бяха активирали 250МБ неограничен пакет и не можех да ползвам бърз нет с активиран дневен пакет.tzincbg написа: ↑19 сеп 2019, 10:35На Боб нали не се забавяха след изчерпване, а се плащаше по 0.50 лв на мб или са го променили това?