Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте. Да попитам какви са текущите оферти за преподписване при А1 за троен пакет? В момента съм на 36 лв. за 75 Mbps домашен интернет, неограничени разговори с 3 GB мобилен интернет и 90+ телевизия. Мисля, че го водиха Микс Стандартен 75 XL.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Здравейте,
Има ли информация за нови условия за подновяване на договор към Теленор или да чакаме да дойде Коледа?
При Виваком как стои въпроса.
Благодаря предварително!
Има ли информация за нови условия за подновяване на договор към Теленор или да чакаме да дойде Коледа?
При Виваком как стои въпроса.
Благодаря предварително!
Колегата с тройния пакет го съветвам да си остане на същия с анекс към договора. Иначе няма да ти го предложат за преподписване, но с анекс става. Отдлено от това по-евтино от това - никъде няма да намери, а ако нета ти е малко то може да си добавиш екстра за 3 лева 3000 мгб
Здравейте. Имам нужда от съвета ви. Имам един абонамент към Виваком от десетина години и една предплатена карта, която ползва сина ми. Порасна достатъчно, за да го пусна на абонамент. С учудване разбрах, че не мога да го направя на условия, различни от тези в каталога. Посетих няколко офиса и е греда отвсякъде. Има ли нещо вярно в това? Мога ли да победя системата?
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 13:12
Може ли да попитам къде го има този пакет 3000мб за 3лв, защото не го намирам?mjoy383 написа: ↑26 сеп 2019, 10:35Колегата с тройния пакет го съветвам да си остане на същия с анекс към договора. Иначе няма да ти го предложат за преподписване, но с анекс става. Отдлено от това по-евтино от това - никъде няма да намери, а ако нета ти е малко то може да си добавиш екстра за 3 лева 3000 мгб
прати смс с код OK на номер 1229 до днес важи офертата и е от два месеца. ако го искаш само за един месец е 1223 с дума ОК на латински. А, ако е с месечно подновяване е Ок - латинско на номер 1229. или посети www.a1.bg/ekstriadv A1
Това значи ли, че докато не го деактивирам цената ще е 3лв. на месец ?mjoy383 написа: ↑30 сеп 2019, 13:20прати смс с код OK на номер 1229 до днес важи офертата и е от два месеца. ако го искаш само за един месец е 1223 с дума ОК на латински. А, ако е с месечно подновяване е Ок - латинско на номер 1229. или посети www.a1.bg/ekstriadv A1
точно така, те за това го пускат по този начин, но е много рядко като състояние, а иначе може да се пазариш да ти ги дадат без пари, но при преподписване, но при сегашните ти условия....иначе с анекс при тези и си добавяш тази екстра или за 6 лева ще имаш 6гб. разгледай ги
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 13:12
Сигурно ли е, че цената ще остане 3лв ако е така бих си пуснал, но ако от утре стане 8лв не е на далавера.mjoy383 написа: ↑30 сеп 2019, 14:34точно така, те за това го пускат по този начин, но е много рядко като състояние, а иначе може да се пазариш да ти ги дадат без пари, но при преподписване, но при сегашните ти условия....иначе с анекс при тези и си добавяш тази екстра или за 6 лева ще имаш 6гб. разгледай ги
винаги може да го спреш, отовори и виж