Свързах се с А1 казаха, че промоцията не е активна казах им, но на сайта пише, че е активна. Не било така спряно е. Нервирах се и пуснах смс, активна е екстрата на 3лв. за 3ГБ докато не я спреш!bankov4eto написа: ↑30 сеп 2019, 14:46Сигурно ли е, че цената ще остане 3лв ако е така бих си пуснал, но ако от утре стане 8лв не е на далавера.mjoy383 написа: ↑30 сеп 2019, 14:34точно така, те за това го пускат по този начин, но е много рядко като състояние, а иначе може да се пазариш да ти ги дадат без пари, но при преподписване, но при сегашните ти условия....иначе с анекс при тези и си добавяш тази екстра или за 6 лева ще имаш 6гб. разгледай ги
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
От а1 са боза, затова просто го направи, а може и за още 3 да си пуснеш пак 3 гб ама са само в рамките на месеца. Ако те устройва си стой така. Аз лично си пуснах и вече съм с 31 гб. Понеже гледам тв и ми трябват повече
Даже ми пратиха смс след 30 минути че поради технически причини пакета не е активиран.... иначе месечния интернет се е качил с 3Г. Сега се чудя на КЗП ли да ги давам?
при мен работи и няма проблем....днес ще видя как е, но много вероятно е да си остане пакета винаги активен ( ако случайно не го спреш ти)
Иди и само си поднови договра с анекс, няма кой да ти предложи по-евтино тройно пакетно предложение, а и аз лично съм длволен от А1. ТОзи пакет не го барай и ще си е все така. Гледам са го махнали от този месец. То беше активно от 2.08 до края на септември и то случайно го намерих от един смс.
Гледам А1 са добавили и Диема Спорт към мобилните пакети. Вече освен Max sport и voyo включват и диемите.
Но за сметка на това вече тези с по-старите договори нямат достъп до Max sport 3 и max sport 4 и трябва допълнително да се заплаща. А до края на септември нямаше такъв проблем...
Здравейте колеги!
Тук с тези телевизии, канали и т.н. много се размиха нещата
Днес като "МНОГО" специална оферта Теленор предложиха за:
18 лв. 1000 мин., 1GB , 50 мин за чужбина
21лв. Неограничени минути и 8 GB
В момента съм на 18 лв - 2000 мин 4000МБ
Много адекватната реакция на служителите беше да ми изкрат потреблението от старите фактури и да ме убедят, че не ми трябват по-добри условия от предложените.
Нещо изгодно от другите оператори за прехвърляне на номер ?
Тук с тези телевизии, канали и т.н. много се размиха нещата
Днес като "МНОГО" специална оферта Теленор предложиха за:
18 лв. 1000 мин., 1GB , 50 мин за чужбина
21лв. Неограничени минути и 8 GB
В момента съм на 18 лв - 2000 мин 4000МБ
Много адекватната реакция на служителите беше да ми изкрат потреблението от старите фактури и да ме убедят, че не ми трябват по-добри условия от предложените.
Нещо изгодно от другите оператори за прехвърляне на номер ?
Няма. Виж си в приложението my Telenor за по-добра лична оферта.