Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Вчера ми предложиха за преподписване от Виваком
Smart S+
10.99 лв
200мин към всички, 50 към ЕС, 200 Мб и телефон ALCATEL 1 2019 DS за 4.98 лв./мес при 24 мес договор
Smart S+
10.99 лв
200мин към всички, 50 към ЕС, 200 Мб и телефон ALCATEL 1 2019 DS за 4.98 лв./мес при 24 мес договор
то предплатените карти са по-изгодни от тези такси
Някой може ли да ми препоръча план с възможно най-ниска такса само за да се ползва в чужбина за роуминг.
Трябва ми карта само, която да приема разговори и да си плащам на минута по 2 ст.
Трябва ми карта само, която да приема разговори и да си плащам на минута по 2 ст.
Вероятно си се заблудил, план Smart S+ е с месечна такса 12,99лв.dimitrov68 написа: ↑10 окт 2019, 09:28Вчера ми предложиха за преподписване от Виваком
Smart S+
10.99 лв
Здравейте,
някой има ли представа на А1 какви са условията абонат да се възползва и да преподпише на персонална оферта преди да е навлезнал в последните 3 месеца от договора. Жена ми от Ноември миналата година се прехвърли към А1 на 3XL, като доколкото си спомням тогава се коментираше, че след като навърши 1 година като техен абонат ще може да се възползва и да преподпише на персонална оферта на същата или по-висока такса.
някой има ли представа на А1 какви са условията абонат да се възползва и да преподпише на персонална оферта преди да е навлезнал в последните 3 месеца от договора. Жена ми от Ноември миналата година се прехвърли към А1 на 3XL, като доколкото си спомням тогава се коментираше, че след като навърши 1 година като техен абонат ще може да се възползва и да преподпише на персонална оферта на същата или по-висока такса.
план може да се смени по всяко време, стига новият да е с равна или по-висока такса. Ако има активирани персонални оферти, могат да се видят в профила и директно да се поръчат онлайн - те винаги са на по-висока такса от съществуващия абонамент.nmnikolov написа: ↑10 окт 2019, 13:12Здравейте,
Това е ясно, въпросът е, че в персоналните оферти на сайта ако изобщо се вижда нещо не са всички по-високи оферти, а обикновено макс 1-2. Мен ме интересува някой, който е говорил с отдел лоялни клеинти и си е поискал определена оферта да сподели за процедурата.maxito2 написа: ↑10 окт 2019, 14:06план може да се смени по всяко време, стига новият да е с равна или по-висока такса. Ако има активирани персонални оферти, могат да се видят в профила и директно да се поръчат онлайн - те винаги са на по-висока такса от съществуващия абонамент.nmnikolov написа: ↑10 окт 2019, 13:12Здравейте,
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
В сайта е 12,99,но по телефона ми намалиха цената с 2 лв.Но аз размислих и днес в офис в Пловдив си поисках друга оферта и подписах на 800 мин, 800 Мб за 12,99лв.Rumm написа: ↑10 окт 2019, 11:42Вероятно си се заблудил, план Smart S+ е с месечна такса 12,99лв.dimitrov68 написа: ↑10 окт 2019, 09:28Вчера ми предложиха за преподписване от Виваком
Smart S+
10.99 лв
Успех с това
Значи аз съм на договор от преди 3 год. 100 Мегабита НЕТ+ТВ (минимална)+HBO+8ГБ и безкрайни разговори+TV Explorer.
Това цялото за 48 лв, крайна цена. Този ултимативен пакет не могат да го съборят с настоящите оферти. Викам им добре, ще махам ТВ-то. Те ми свалиха цената с 1 лв, а оставам без ТВ (нормалната). Няма как да свалиш нещо от договора и да не си прецакан. Имам потвърдена информация от вътрешен човек, че те не трябва да свалят крайните пари, които взимат от тебе. Т.е. няма как да си свалиш от сметката освен ако не се самопрецакаш.
Няма как да предподпиша без да направят някаква яка оферта. Ако трябва ще чакам 5 години месец за месец.
Другото е, че вече има само двугодишно промоции, за да те прецакат да ти скочи крайната цена и да тичаш да преподпишеш. При мене естествено я няма и затова ще си седя до второ пришествие на нея.