Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Защо коментарът ми бе изтрит, а другият се има за миродавен???
Умира ли форумът, идва ли и тук комунизма?
Умира ли форумът, идва ли и тук комунизма?
Преди 1-2 седмици беше така. Факт. Вчера в А1 ми казаха, че минутите в роуминг Балкани са премахнати. Момичето също не беше щастливо и сподели, че през няколко дни сменят условията на плановете в системата...
“Меринджейте” на А1 са хипер активни в творенето на глупости.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
За съжаление вече не е така. В новия каталог условията са други и ги подобряват спрямо него.
Да, подобряват. Предлагат по-добри условия спрямо каталога, но не достатъчно
-
- Регистриран: 20 окт 2019, 12:54
Здравейте
Предстои ми преподписване с Теленор като ми дават сравнитено добри оферти за плановете но телефоните ми идват скъпи.Искам да попитам има ли възможност както при А1 да получа цена на телефон за по-висок план.
Предстои ми преподписване с Теленор като ми дават сравнитено добри оферти за плановете но телефоните ми идват скъпи.Искам да попитам има ли възможност както при А1 да получа цена на телефон за по-висок план.
Последна промяна от tttnikolova на 10 ное 2019, 00:58, променено общо 1 път.
Здравейте, отидох за да прекратя договора и ми предложиха
А1
неограничени минути (към всички моб.оператори)
6 гб интернет
за 18,99 лв ?
какво да правя ?
А1
неограничени минути (към всички моб.оператори)
6 гб интернет
за 18,99 лв ?
какво да правя ?
Че то това си е стандартен план от тези за съществуващи клиенти. Може да се види тук - https://media.a1.bg/newsite2018/private ... 102019.pdf
Просто като махнеш Екстра дигиталните услуги, които са 3 лв. и цената става същата, която и на теб са ти дали. Реално има дори и по-евтина оферта - 16,99 за 3.5 GB.
Аз миналата седмица поисках да се свържа с отдел лоялни клиенти за картата на жената. От 11 месеца е клиент на А1 на 3XL с 6GB нет. Директно си поисках Unlimited 30 с 20 GB нет + Max Sport и Diemi-те. И им казах, че ако не ми дадат след по-малко от година ще преподпишем на 20 лв., защото тя така или иначе повече от 1-2 GB не ползва (на мен ми трябва плана заради Diemi-те). Казаха ми, че ще предадат запитване до колегите, които изготвяли плановете и ме питаха от къде знам за тези планове за съществуващи клиенти хахах. Ми те си ги имат на сайта Е предложиха ми без да се дърпат но на Unlimited 32 24 ГБ за 36 лв. Реално с отстъпката от 1 лев при плащане online ще падне на 35. Имайте предвид обаче, че от лятото на 2020 таксата за Екстра дигитални услуги се вдига на 4 лв., а от лятото на 2021 се вдига на 5 лв. Но пък това е услуга, която може да се активира и деактивира по всяко време.
18.99 лв. без Максове и диеми ли ??? трябва да плащам + 3 лв така ли ?nmnikolov написа: ↑21 окт 2019, 09:10Че то това си е стандартен план от тези за съществуващи клиенти. Може да се види тук - https://media.a1.bg/newsite2018/private ... 102019.pdf
Просто като махнеш Екстра дигиталните услуги, които са 3 лв. и цената става същата, която и на теб са ти дали. Реално има дори и по-евтина оферта - 16,99 за 3.5 GB.
Аз миналата седмица поисках да се свържа с отдел лоялни клиенти за картата на жената. От 11 месеца е клиент на А1 на 3XL с 6GB нет. Директно си поисках Unlimited 30 с 20 GB нет + Max Sport и Diemi-те. И им казах, че ако не ми дадат след по-малко от година ще преподпишем на 20 лв., защото тя така или иначе повече от 1-2 GB не ползва (на мен ми трябва плана заради Diemi-те). Казаха ми, че ще предадат запитване до колегите, които изготвяли плановете и ме питаха от къде знам за тези планове за съществуващи клиенти хахах. Ми те си ги имат на сайта Е предложиха ми без да се дърпат но на Unlimited 32 24 ГБ за 36 лв. Реално с отстъпката от 1 лев при плащане online ще падне на 35. Имайте предвид обаче, че от лятото на 2020 таксата за Екстра дигитални услуги се вдига на 4 лв., а от лятото на 2021 се вдига на 5 лв. Но пък това е услуга, която може да се активира и деактивира по всяко време.
мой познат миналата година подписа договор за 20,99 лв Unlimited 20 = 8 гб интернет + 1 лв Екстра дигиталните услуги ?? и сега плаща само 21,99 ???значи таксата за дигитални услуги тогава е била 1 лв ?
сега същият пакет струва 23,99 лв.