iOS 13.2
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
Re: iOS 13.2
Ааа щом не прави дудуци не важиш
Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
Добре де, как очаквате телефон на 4 години с 2GB RAM и процесор пак на 4 години, да се представя така, както един съвсем нов процесор с 4GB RAM?! То е невъзможно.
В iOS 13.2 новостите са именно за серия 11, където е активирана Deep Fusion функцията. При по-старите телефони само се е сменила цифрата и евентуално са изчистени някакви бъгчета от предишната версия.
А понеже аз съм си качил бетата на iOS 13.2 от две седмици, мога да кажа, че наистина снимките на тъмно с Deep Fusion стават страхотни.
В iOS 13.2 новостите са именно за серия 11, където е активирана Deep Fusion функцията. При по-старите телефони само се е сменила цифрата и евентуално са изчистени някакви бъгчета от предишната версия.
А понеже аз съм си качил бетата на iOS 13.2 от две седмици, мога да кажа, че наистина снимките на тъмно с Deep Fusion стават страхотни.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Не знам, аз също се чудя как очаквам след като си ъпдейтна телефона да прави повече от 0,2х down на speedtest. Прав си. Невъзможно е интернетът да работи. Не му стига RAM.
Пробва ли да му дадеш Reset Network Settings или поне един рестарт? Мисля, че и версията на бейсбенда, тоест модема, се променя в тази версия на iOS, може и да има проблем някакъв във връзка с това.
Пробвах. Пробвах всичко. Дори го ресторанх и без приложения пак прави същия проблем. Върнах го на 13.1.3. Но вече със сигурност планувам да се изнасям извън системата на Apple. Не е това, което беше, а и вече алтернативите далеч не са толкова зле - и при настолните, и при мобилните устройства.
Съгласен съм, че не е това, което беше. Но и другите не са идеални. Ако тук имаш ядове с едно, с друг телефон ще имаш при друго. Идеален, безпроблемен няма.
Абсолютно съм съгласен. Днес прекарах часове във сваляне, качване, инсталиране и т.н. И се върнах там, от където започнах снощи, за да си оправя проблема. За същото време при Андроид-а си оправях проблема без да се връщам назад поне. Това е голямата "разлика". Така че да, реално е едно и също. Но с времето Apple ми станаха адски антиаптични. Както казах, на два пъти ми чупят възможността да изпозлвам интернет - веднъж на лаптопа и сега на телефона. Имайки предвид цялото им самочувствие и бюджет, за мен това не трябва да се случва.
Някой знае ли дали с iOS 13.2 се оправя проблема при по- старите модели, където има лаг при скролване между страниците в хоумскрийна ?