4G LTE в България - сравнителни тестове!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Аз с обхвата не виждам проблем, поне спрямо А1, едва ли от това са ниските скорости.
аз съм разочарован от Теленор предвид всички хвалби. Аз ползвам А1, но за мен Виваком си остават най-добрите
Sent from my iPhone using Tapatalk
defierofodds написа:Аз с обхвата не виждам проблем, поне спрямо А1, едва ли от това са ниските скорости.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Отдавна не съм ползвал Вива, но като гледам картите на покритие, Вива определено са най-зле. Разбира се говорим за извън големите градове, в града е по-относително и бих казал, че А1 са с най-слаб обхват там дори на 3Г (Лесно затихва в сгради, че дори зад повече дървета в паркове).
и 3-те оператора явно са зле в Студентски, тук попринцип Виваком спокойно си постига около 100 мб, това е в момента
Добре де, аз ли не мога да стопля какво се случва с вашите резултати. Никога, ама никога не съм падал под 100mbps. Живея в Бургас и трите различни теста са правени в рамките на 5 минути. Еднинят е на А1, вторият е на Комнет в Бургас, а третият просто от любопитство на Къна в г**а в Одрин, Турция.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Определено Теленор имат някакъв проблем с интернета. Това е от вкъщи, където правих по над 100мбпс.
Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk
Samsung GALAXY S22 Ultra
Бургас е едно, Люлин и Студентски град в София са съвсем различно. Представи си, че август месец вечер в 8ч правиш спийдтест в Слънчев бряг на централната улица. Резултатът ще е катастрофален. Нещо подобно е в горепосочените квартали на София, ужасно много хора, струпани на едно място.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Хахахаха... и Виваком са същите.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Samsung GALAXY S22 Ultra
Сакън недей, троловете веднага ще ти скочат.
Нямам записан тест, но днес на обед 2.8 mbit down/ 25 up 4g на пълно покритие на високо с Huawei modem up to 150 mbit/sec. СЛЕДОБЕД се пооправи и е около 15-18 mbit down/25 up.
Явно имаха някакъв проблем. Но не смея да насиля модема да остане в 3g, защото може да ни изхвърли съвсем при запълване на капацитета.