viharatviharat написа: ↑10 ное 2019, 22:04
Брей само положителни мнения за това 5G. Като знам, че Световната здравна организация подкрепя отглеждането на ГМО култури в САЩ направо ми стана ясно, че статиката е платена. Стига подобни корумпирани органи са ни били идеалите. Даже се твърди, че нямало доказателства за вреда от мобилните мрежи. Сигурно ще кажат, че клетките на мобилните оператори и усилвателите коити все по-често поставят и те са безвредни, ама всеки чел повечко знае, че са ракообразувашк, защи и.
И къде са доказателвата, ЧЕ ГМо са вредни? Няма такива. Поне не истински. Няма как СЗО да излъже, че има.
Онова където дават ГМО на мишки, които са си предразположени да имат рак генетично и естествено развиват рак напр., е крайно манипулативно.
Разбира се, науката може да греши. Може са се хвърлят пари и да има натиск срещу реални данни, както е имало срещу учените, доказали, че цигарите и оловото са вредни. Но това не може да бъде скрито дълго време, данните се трупат, други учени се питат и в крайна сметка само науката може да коригира и коригира науката и само тя си признава грешките. Конспиралниците никога.
Аз съм първият, който ако има реални данни за вреда ще се изправи и ще го каже навсякъде, ще пише на всички релевантни учени да разгледат данните и да проучат и те.
Както електронните цигари се препоръчваха без катран и за по-лесно спиране на пушенето, но се разбра, че в някои течности има силно токсичен за белия дроб разтворител и и край, сега активно настояваме и тях да спрат веднага. Поне докато няма надежден контрол и стандартизация, проучвания за безопасност.
Има ли нови истински данни, коригираме се веднага. Но засега няма такива реални данни за 5G, само фалшиви истерии.