Идва ли краят на YouTube?
Re: Идва ли краят на YouTube?
В много отношения сте прави, но просто не съм съгласен със заглавието, което според мен е некоректно ! Влогърите придобиха известност благодарение на youtube, а не обратното , нали ?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А има ли разлика? След като са придобили популярност, значи загубата им би била сериозен удар по Youtube.
Аз лично нямам търпение да се появи смислена алтернатива на Youtube и Facebook, които задушават всичко, но не знам дали има шанс това да стане.
То и да се появи, ако придобие популярност, ще бъде закупено от някой гигант и ще почнат да си налаг тяхните условия отново.defierofodds написа: ↑20 ное 2019, 14:43
Аз лично нямам търпение да се появи смислена алтернатива на Youtube и Facebook, които задушават всичко, но не знам дали има шанс това да стане.
-
Да, и това го има, вече всичко се опорочи тотално и нищо читаво не вирее за дълго по дефиниция.D0N4T3LL0 написа: ↑20 ное 2019, 15:00То и да се появи, ако придобие популярност, ще бъде закупено от някой гигант и ще почнат да си налаг тяхните условия отново.defierofodds написа: ↑20 ное 2019, 14:43
Май излиза, че съм един от малкото, който не ползва youtube да гледа влогъриdefierofodds написа: ↑20 ное 2019, 14:43А има ли разлика? След като са придобили популярност, значи загубата им би била сериозен удар по Youtube.
-
Не си, просто няма значение. Както обясних, първо защото мерките са срещу всички неудобни, второ защото това са много хора и трето защото тези хора са от значение (За нас, но и за успеха на сайтове като Youtube).Боби13 написа: ↑20 ное 2019, 16:02Май излиза, че съм един от малкото, който не ползва youtube да гледа влогъриdefierofodds написа: ↑20 ное 2019, 14:43А има ли разлика? След като са придобили популярност, значи загубата им би била сериозен удар по Youtube.
И аз не ги гледам...просто няма какво ново и важно да ми кажат, но на много хора има какво да кажат.
Абсолютно подкрепям! Ефирът е замърсен с какъв ли не бълвоч. Стриймърите се възползват от това, което се гледа най-много, а именно неща, които представляват интерес за деца. В случая се опитват да предпазят децата да не четат и гледат случайни хора, промиващи мозъци с простотии и създаващи нагласи в главите на едни незавършени личности. Всичките онея LGBTQRT+-¥¢^€£=÷|π~ и цветнокожи пафкащи марихуана в ефир ще са първите такива. Беше крайно време да се сложи край на тоя цирк от негодяи стриймъри. Да ходят да си намерят нормална работа или да се запишат в някоя телевизия да правят кафета и чай на сценаристите.
Fire is Faith
Ама те гугъл са либерали, бе човек.borusiq написа: ↑20 ное 2019, 17:27Абсолютно подкрепям! Ефирът е замърсен с какъв ли не бълвоч. Стриймърите се възползват от това, което се гледа най-много, а именно неща, които представляват интерес за деца. В случая се опитват да предпазят децата да не четат и гледат случайни хора, промиващи мозъци с простотии и създаващи нагласи в главите на едни незавършени личности. Всичките онея LGBTQRT+-¥¢^€£=÷|π~ и цветнокожи пафкащи марихуана в ефир ще са първите такива. Беше крайно време да се сложи край на тоя цирк от негодяи стриймъри. Да ходят да си намерят нормална работа или да се запишат в някоя телевизия да правят кафета и чай на сценаристите.
Дори като се замисля ... Ще флагвам/докладвам почти всеки един чалга клип качен в ютюб.
Fire is Faith