Успех ! Няма такова нещо за Гугъл камерата, но на Huawei трудно се намира качествено работеща версия и причината е различният процесор, а именно Кирин ! Отделно самата Гугъл камера има много версии !svetlio2009 написа: ↑23 ное 2019, 06:21Благодаря за мненията, вече имам представа за p20 pro благодарение на Spikul, определено ще върши работа за качествени снимки. Прегледах и redmi 8 pro, страхотни камери, но не на последно място търся и водоустойчивост, а те нямат явно, пропуснал съм да спомена за това. Гледам нещо с лимит до 800 лв иначе и mate 20 pro са отлични. Още ще ги разглеждам. А за гугъл камерата казвам че работи за андроид 10 и нагоре защото така е описано за нея някъде четох. С една дума търся камера, силна батерия и водоустойчивост с лимит до 800 лв. За сега p20 pro е най подходящ, ако не се открие нещо друго. Благодаря ви!
Сравнение между Huawei P20 pro и Blackview BV9700 pro
Re: Сравнение между Huawei P20 pro и Blackview BV9700 pro
Ето тук са всички версии. Уверете се, че имате активно camera 2 api, след което пробвате всички за вашата версия на Андроид, докато някоя стане. Някои тръгват, други не, трети само снимки, но видео не, на четвърти пък не снима предната, все ще намерите някоя работеща(на всеки modder избирате download page) :Боби13 написа: ↑23 ное 2019, 07:04Успех ! Няма такова нещо за Гугъл камерата, но на Huawei трудно се намира качествено работеща версия и причината е различният процесор, а именно Кирин ! Отделно самата Гугъл камера има много версии !svetlio2009 написа: ↑23 ное 2019, 06:21Благодаря за мненията, вече имам представа за p20 pro благодарение на Spikul, определено ще върши работа за качествени снимки. Прегледах и redmi 8 pro, страхотни камери, но не на последно място търся и водоустойчивост, а те нямат явно, пропуснал съм да спомена за това. Гледам нещо с лимит до 800 лв иначе и mate 20 pro са отлични. Още ще ги разглеждам. А за гугъл камерата казвам че работи за андроид 10 и нагоре защото така е описано за нея някъде четох. С една дума търся камера, силна батерия и водоустойчивост с лимит до 800 лв. За сега p20 pro е най подходящ, ако не се открие нещо друго. Благодаря ви!
https://www.celsoazevedo.com/files/andr ... evelopers/
-
- Регистриран: 21 ное 2019, 17:56
След много умуване и четене, избирам за сега redmi 8 pro, понеже камерата и батерията са ми от значение, а и цената не е висока.
Имам въпрос, понеже този телефон няма водоустойчивост, има ли такъв за целта защитен калъф за този модел и има ли някъкъв начин да го защитя от вода при използване по плажове? Благодаря!
Имам въпрос, понеже този телефон няма водоустойчивост, има ли такъв за целта защитен калъф за този модел и има ли някъкъв начин да го защитя от вода при използване по плажове? Благодаря!
Много добре изглежда телефончето, за конкретния модел не намерих да има калъфче, така че начина е това, или нещо подобно:svetlio2009 написа: ↑01 дек 2019, 08:55След много умуване и четене, избирам за сега redmi 8 pro, понеже камерата и батерията са ми от значение, а и цената не е висока.
https://s.click.aliexpress.com/e/nprWQZCc
-
Да, благодаря, това не е лошо.
-
Този калъф съм го взел, водоустойчив, много добър е за плаж.
Искам да питам за тези 360 градусовите отпред и отзад за телефона, които са силиконовите, бива ли ги, в смисъл не за водоустойчивост, а не вредят ли по някъкъв начин на телефона защото имат магнити за да се слепват двете им страни? Магнитът не влияе ли нещо на батерията или паметта?
Искам да питам за тези 360 градусовите отпред и отзад за телефона, които са силиконовите, бива ли ги, в смисъл не за водоустойчивост, а не вредят ли по някъкъв начин на телефона защото имат магнити за да се слепват двете им страни? Магнитът не влияе ли нещо на батерията или паметта?
-
Някой има ли поглед за магнитните калъфи?