Тези пакети са скъпи, като добавиш и поне 13 лв за основната услуга, и то дори тези такси са на промоция, като гледам след изтичане ще са около 18 лв. Значи пак не стават за постоянен вариант и идва над 30 лв за 10ГБ.Мilen написа: ↑02 дек 2019, 17:13defierofodds написа: ↑02 дек 2019, 15:49Винаги е добре да имаш backup, и за вкъщи (Случва се домашният нет да падне), и за навън (Винаги може да ти се наложи да отсъстваш повечко време от вкъщи и да разчиташ само на мобилен, тогава и 15ГБ може да не ти стигнат).
Съгласен съм, че може да се наложи да ползваш допълнително мобилен нет, дори и да разчиташ основно на WiFi със базовата такса от 12 лв.. Но защо да даваме постоянно пари на операторите за нещо, което рядко ползваме, особено при тези безумни условия? Ако ни се наложи, лесно и бързо може да се добави пакет за мобилен нет от приложението. При Виваком има следните опции:
За 3 лв. - 750 MB на ден, които важат изцяло и в роуминг в ЕС. Много добра опция, използвал съм я няколко пъти в роуминг, след изчерпване на включените МБ.
За 10 лв.- 5 000 МБ. Включва 2 000 Мб от тях, които важат в роуминг в ЕС.
За 15 лв.- 10 000 МБ, от които 3 000 МБ важат в роуминг в ЕС.
За последните два пише, че се подновяват автоматично за следващият отчетен период, но без проблем може да ги спрете по всяко време, няма договор. Така плащате само когато реално имате нужда от повече мобилен нет, а не нон-стоп две години високи месечни такси на Картела с лоши/ силно неадекватни условия!
Но иначе е така, както и аз винаги казвам, при положение, че се предлагат мизерни условия и пак ще си броиш мегабайтите, по-добре да плащаш по-малко, както аз правя. За бекъп имам дейта прима на Ментел и "Интернет по мярка" на Теленор. Но ако предлагаха нормални условия и си уважаваха абонатите, с кеф бих плащал повече да си имам всеки месец повече трафик.