Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

radiohead
Регистриран: 19 дек 2008, 18:46

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от radiohead » 04 дек 2019, 18:21

Аз също преподписах на 20.99 8+8гб. за 12месеца.

Изпратено от моят Redmi Note 8 Pro с помощта на Tapatalk

monster789
Регистриран: 19 ное 2017, 10:18

Мнение от monster789 » 04 дек 2019, 21:34

Аз съм на план "А1 Служители 2", който изтича през януари и след това договорът се превръща в безсрочен при същите условия, а именно:
  • месечна такса - 10 лв
  • негораничени минути в мрежата на А1 и Боб
  • 1500 минути към други мрежи
  • 1500 МБ
  • 1000 МБ от Смарт АД
  • 10000 МБ от електронно плащане на сметката
Едва ли скоро може да се появи нещо, което да може да ме накара да преподпиша.

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 04 дек 2019, 21:47

10000 от екектронното плащане са до края на годината. След това ще ти останат само 1500 + 1000 и досадните реклами, които не бих могъл да понеса аз лично.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Мнение от engadget » 05 дек 2019, 01:42

Никакъв смисъл няма, остани на безсрочен договор. Аз съм на 21 лв. с 15 ГБ нет, като изтече договора остава същата такса, а нета пада на 7 500 МБ. Нямам намерение да преподписвам, освен ако не предложат осезаемо по-добри условия за същите пари.
Аз съм на същият план,Милене.Обаче...таксата става 24 лева,нета пада на 4гб

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Мнение от tzincbg » 05 дек 2019, 06:52

engadget написа:
05 дек 2019, 01:42
Никакъв смисъл няма, остани на безсрочен договор. Аз съм на 21 лв. с 15 ГБ нет, като изтече договора остава същата такса, а нета пада на 7 500 МБ. Нямам намерение да преподписвам, освен ако не предложат осезаемо по-добри условия за същите пари.
Аз съм на същият план,Милене.Обаче...таксата става 24 лева,нета пада на 4гб
Ще стигнат. Ето как. Прави се за 30 мин. и забравяш(долу олигопола!) :
obshta-diskusiya-f53/strategii-za-peste ... 49223.html

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 05 дек 2019, 06:58

Общо взето си прав. Андроид е тотално създадената Интернет ОС. Всички тези предложения за ограничаване на Интернет, за икономия на данни или пък на батерията, просто скопяват смартфона. Да се ограничава това е все едно да стоиш на тъмно, да не ползваш хладилник или пералня, да не гледаш тв, с цел единствено икономия. Отдавна не е нужно да си богат, за да ползваш в нормални и разумни количества мобилни или WiFi данни. В крайна сметка всякаква еквалибристика е безсмислена и всеки телефон ще изкара един ден. През нощта се зарежда.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 05 дек 2019, 07:24

Боби13 написа:
05 дек 2019, 06:58
Общо взето си прав. Андроид е тотално създадената Интернет ОС. Всички тези предложения за ограничаване на Интернет, за икономия на данни или пък на батерията, просто скопяват смартфона. Да се ограничава това е все едно да стоиш на тъмно, да не ползваш хладилник или пералня, да не гледаш тв, с цел единствено икономия. Отдавна не е нужно да си богат, за да ползваш в нормални и разумни количества мобилни или WiFi данни. В крайна сметка всякаква еквалибристика е безсмислена и всеки телефон ще изкара един ден. През нощта се зарежда.
За батерията изобщо не съм съгласен. Почти никой телефон няма да изкара ден, и повечето даже половин ден при сериозно цъкане през 4Г. :)
Иначе за пестенето на трафика - да, изключително неприятно е, но на този етап просто се налага. Аз смятам, че не би трябвало да се стои на безсрочен с висока такса и малко мегабайти, а да се преподпише на минимална такса, ако няма друг вариант.

Боби13

Мнение от Боби13 » 05 дек 2019, 08:35

defierofodds написа:
05 дек 2019, 07:24
Боби13 написа:
За батерията изобщо не съм съгласен. Почти никой телефон няма да изкара ден, и повечето даже половин ден при сериозно цъкане през 4Г. :)
Иначе за пестенето на трафика - да, изключително неприятно е, но на този етап просто се налага. Аз смятам, че не би трябвало да се стои на безсрочен с висока такса и малко мегабайти, а да се преподпише на минимална такса, ако няма друг вариант.
За батерията изкарва, стига да не играеш по-няколко часа 3d игри и говоря точно за 4G ! Ти как ползваш, за да не ти стига и за половин ден ? И за мегабайтите не съм съгласен, защото ако имаш нужда да се ограничаваш не виждам смисъл ! В крайна сметка всеки по-различен начин ползва смартфона си !

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 05 дек 2019, 08:54

Боби13 написа:
05 дек 2019, 08:35
defierofodds написа:
05 дек 2019, 07:24
Боби13 написа:
За батерията изкарва, стига да не играеш по-няколко часа 3d игри и говоря точно за 4G ! Ти как ползваш, за да не ти стига и за половин ден ? И за мегабайтите не съм съгласен, защото ако имаш нужда да се ограничаваш не виждам смисъл ! В крайна сметка всеки по-различен начин ползва смартфона си !
Ами точно това е, че ще се ограничаваш така или иначе при такива условия - 4ГБ нищо не са. Та като ще трябва човек да си прави сметката постоянно, по-добре да не им пълни гушите, а и собствения бюджет да облекчи като бонус. :)
А за батерията - тя ми изкарва, но защото се съобразявам (Ползвам през 3Г и на dark mode) и защото не ми се е налагало наистина да цъкам много и продължително. Иначе за 4 часа може да се свали, особено на по-висока яркост и при не толкова силен сигнал. :)

Боби13

Мнение от Боби13 » 05 дек 2019, 09:34

Спокойно ми изкарва цял ден без да мисля за ограничение !

Отговори