Съдържание за 4К телевизор
Re: Съдържание за 4К телевизор
Щом си доволен, но на 4к не става
Благодаря, гледах снощи Ирландецът, като пуснах да вървят оригиналните субтитри, нямам забележки.monster789 написа: ↑05 яну 2020, 16:57Ако си съвременен човек, владеещ езици (поне английски) или ценящ качествената картина - да, определено си заслужава.
А другите нека чакат 2 седмици някой ученик да им превежда субтитри, като пропуска важните моменти и идиоми
OnePlus 11
"...Даже Хромкаст поддържа Da player и нямаш нужда от телефон след като го пуснеш..."
Заинтересувах се как така няма нужда от телефона, ...ако си така добър да напишеш?
Редакция: прочетох малко и разбрах какво си имал предвид.
Заинтересувах се как така няма нужда от телефона, ...ако си така добър да напишеш?
Редакция: прочетох малко и разбрах какво си имал предвид.
Обмислях покупка на Apple TV, когато смятах, че услугата им TV+ ще е нещо като Netflix. Но при положение, че в нея се включват само вътрешни продукции, изгубих интерес. Не ми се връзва сметката, да дам 400 кинта за самото устройство и после да си плащам за всеки филм който гледам.npet написа: ↑05 яну 2020, 19:00@board
Аз ползвам Apple TV 4k за 4к телевизор. iTunes съдържанието е платено, новите филми са в 4к (всеки, пуснат в такъв формат). Могат да се купят или вземат под наем.
През останалото време ХБО Го (то не е 4к).
Apple TV си има магазин с всякакви приложения и е конзола за игри (леки). Apple Arcade им е услугата за игри, с която повлякоха крак в индустрията.
Към Arcade също нямам интерес, защото вече си взех Xbox One X и там има подобна услуга - Game Pass, при която срещу месечен абонамент имаш достъп до 100+ игри. А графично нещата са на съвсем друго ниво.
Благодаря ти, т.е. както с youtube и телефон на смарт телевизор,телефонът остава свободен.
Последно, да те попитам за da player и хромкаста, дали ти "насича" понякога?
Последно, да те попитам за da player и хромкаста, дали ти "насича" понякога?
Чудя Ви се, как може да сте доволни от SD резолюцията на Da player. За телефон и таблет е поносимо, но за 4К телевизор с размер по-голям от 43 инча е направо отвратително за киноманите. Явно някои имат много ниски критерии за изображението. Както казват май, без да се обиждате, "Всеки си е башка луд".Legolaself01 написа: ↑06 яну 2020, 17:40Ами като пусна Da Player, горе има иконка за Хромкаст. Като цъкнеш на нея се свързва с Хромкаста. Избираш кой канал да гледаш и стрийма започва. След това няма нужда от телефона. Дори и да спреш wi-fi гледането си продължава понеже Хромкаст си е свързан към wi-fi. Но дори и да е свързан телефона, си го ползваш както винаги. Само ако сменяш канала ти трябва. И не хаби батерията. Качеството при абонанент за Da player е много добро, телевизора ми е 4К.
Абсолютно е така... На 4к 55-инчов Da Player със своята sd резолюция е просто трагичен !
И моя е 55-инчов с извит дисплей и точно по твоя начин не ми харесва картината, но щом теб те удовлетворява
Вече гледах няколко филма от Netflix и се запалих, притеснява ме само, че в рамките на безплатния месец ще изгледам новите заглавия и ще приключа, т.к. не съм фен на сериалите с изключение на game of thrones. Иначе качеството е безупречно, гледам на Samsung QLED 55 4K UHD.
OnePlus 11
Човек лесно свиква с хубавото. Аз вече SD картина не пускам, бърка ми в очите. Да не кажа, че като погледам нещо в Dolby Vision по Netflix и после си пусна HBO Go усещам, че нещо ми липсва. Докато преди това смятах картината на HBO за чудесна. Просто много зависи на какво свикнеш.