Ползващите телефони Galaxy S ги сменят все по-рядко
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Някой поръча ли вече S20? Питам, че да се аргументира дали е заради Galaxy buds+ или просто е нетърпелив хаха.
Re: Ползващите телефони Galaxy S ги сменят все по-рядко
Ванка, на мен ми идва със сегашния план на 1850 кинта. Смарт ю щях да взема ако имаше неограничен нет. Сега и 25ГБ стигат, на зор бях като се укривах в горите. На лизинг знаеш, че не обичам да купувам. За мен тва е неоправдана цена. А и още не съм видял сравнения в гсмарена, не са тествали камерите... Във всеки случай 12MP сензор на S20+ е голям почти колкото 40MP на P30 pro - 1/1.76" и е с огромения 1.8µm без обединяване на пиксели.
12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS срещу 40 MP, f/1.6, 27mm (wide), 1/1.7", PDAF, OIS
Таааа. Предвид тва може да се загледам и в s20+, който ми идва 500 кинта надолу 1340, спрямо ултрата. Чакам да сравня камерите.
12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS срещу 40 MP, f/1.6, 27mm (wide), 1/1.7", PDAF, OIS
Таааа. Предвид тва може да се загледам и в s20+, който ми идва 500 кинта надолу 1340, спрямо ултрата. Чакам да сравня камерите.
Ванката не е от нашия град и си предлага те така телефони за по 2 бона , ние тук сме цъфнали и завързали .. Ако ще взимаш от оператор за едни 1000 лв което мисля че е приемливо за теб си вземи Samsung Galaxy S10 Lite , това е единствения Самсунг със 855 процесор и ще бие S10 PLUS и Nout 10 plus по производителност и най вече в игрите което е важно .За само 1000лв , не е извит дисплея ,като на Мейта ти е отстрани и на ъглите до рамката е с по леки извивки за повече екран . Камерата му за снимки е на нивото на Ноута който искаш да го вземеш . За 1000 кинта .. ?6.7 инча голям дисплей , и най важното е че блока с камерите е АКТУАЛЕН - като в новата S серия а не като в Ноута , там вече е по малко актуален .. Аз бих избрал белия с блок камери в черно .. !Вито написа: ↑17 фев 2020, 00:19Едва ли ще видим някога съвършен механизъм... Този в 1+ изобщо не ми изглежда зле. Жалко, че само в техните флагмани рискуваха. Гледам новите им рендъри и те с кръг в дисплея. Не е изгодно да не могат да шпионират винаги когато искат. Тва е цялата фатка според мен. На лаптопа лепенка на камерата можеш да сложиш, но на телефона не е много дизайнерско... Жалко, че само в теленор се предлагат. За сега съм се спрял на note 10+, пък да видим като чукна две години с мейта след няколко месеца какво ще реша. Между другото бачка безотказно, чак ме е яд че ще го сменям, но...
Аз вече съм поръчал и съм го платил даже S20+. От една страна заради слушалките, от друга страна така и така съм решил да го взимам, по-добре сега, да намажа едни слушалки. Тоест пак заради слушалкитеTheGuardianOfKalibus написа: ↑17 фев 2020, 16:55Някой поръча ли вече S20? Питам, че да се аргументира дали е заради Galaxy buds+ или просто е нетърпелив хаха.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Няма пълно щастие за малко пари.Вито написа: ↑17 фев 2020, 14:52Огромна е тая ултра... Да не казвам половината но едно 40 процента ползвам телефона с една ръка.
Хм, сега видях, че е не е голяма разликата в размера. Другото което ме дразни е липсата на aptx HD с тоя exynos. Как може китайците да сложат всички кодеци в техния kirin, а корейците да се правят на луди. Камерата на note 10+ не може в никакъв случай да се каже, че е зле. Не на последно място изобщо не мисля да дам 1900 кинта за телефон. Даже вдигнах доста прага до към 1300.
Ако P30 pro имаше стерео изобщо нямаше да го мисля, ама... Пък като се замисля, че пускам само ТВ на високоговорители докато хапвам набързо... Лудуте съседи и моно мога да ги гледам. Тея дни един приятел чака виваком да му дадат п30 про и ще имам всеки ден достъп до него. Ако впечатли доволно може и него да взема. Поне ще знам, че камерата ми е отлична както винаги съм искал. Жалко, че ги резнаха гугъл и следващите им флагмани изгоряха, ама... Война на шпиони.
Камерата за Ноута за мен е посредствена, но всеки си има мнение. Все пак говоря от личен опит и като правя сравнения, старата P20 pro се справя доста по-добре на тъмно, но пък тя маже на ярко слънце.
Обаче дисплея на Note 10+ няма с какво да се сравни - уникален е и дори P30 pro до него изглежда като прегорял и античен.
Та поне за мен Ултрата е ултимативния телефон и само чакам след 1-2 месеца да ми излязат офертите и скачам.
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Аз пък нарочно не го поръчах. Дано се откажа от сменяване, понеже нямам реална нужда. Но пък за 800лв. с ъпгрейд от Теленор ми се вижда доста примамлива оферта :D
Spikul написа: ↑17 фев 2020, 17:31Няма пълно щастие за малко пари.Вито написа: ↑17 фев 2020, 14:52Огромна е тая ултра... Да не казвам половината но едно 40 процента ползвам телефона с една ръка.
Хм, сега видях, че е не е голяма разликата в размера. Другото което ме дразни е липсата на aptx HD с тоя exynos. Как може китайците да сложат всички кодеци в техния kirin, а корейците да се правят на луди. Камерата на note 10+ не може в никакъв случай да се каже, че е зле. Не на последно място изобщо не мисля да дам 1900 кинта за телефон. Даже вдигнах доста прага до към 1300.
Ако P30 pro имаше стерео изобщо нямаше да го мисля, ама... Пък като се замисля, че пускам само ТВ на високоговорители докато хапвам набързо... Лудуте съседи и моно мога да ги гледам. Тея дни един приятел чака виваком да му дадат п30 про и ще имам всеки ден достъп до него. Ако впечатли доволно може и него да взема. Поне ще знам, че камерата ми е отлична както винаги съм искал. Жалко, че ги резнаха гугъл и следващите им флагмани изгоряха, ама... Война на шпиони.
Камерата за Ноута за мен е посредствена, но всеки си има мнение. Все пак говоря от личен опит и като правя сравнения, старата P20 pro се справя доста по-добре на тъмно, но пък тя маже на ярко слънце.
Обаче дисплея на Note 10+ няма с какво да се сравни - уникален е и дори P30 pro до него изглежда като прегорял и античен.
Та поне за мен Ултрата е ултимативния телефон и само чакам след 1-2 месеца да ми излязат офертите и скачам.
Не знам къде ги видя тези 2 класи, като Ноута дори е по-бърз, с по-голям дисплей е, има стилус и е с по-голяма батерия е:gergoff написа: ↑17 фев 2020, 16:03Oneplus 7t Pro Mclaren Edition , скъп е но му пада цената и поне на тоя етап от високия клас според мен няма друг който да може да изпълни всички изисквания за флагман , няма ноч или дупка , 855+ , процесора е много над този в Ноута , с две класи , не с една , камерата снима с по реални цветове но с една малка идея по малка детайлност, но само това е ,, всичко друго е в полза на Макларъна 90 Hz голям дисплей за всичко ,
Пак изчезнаха мненията!
Та ето пак какво исках да кажа.
[/quote]
Лично го тествах на AnTuTu и след последния ъпдейт направи 460 000 точки моя Note 10+. За това не знам защо си мислиш, че някой телефон със същия процесор ще направи повече и ще е по-производителен?
Та ето пак какво исках да кажа.
Няма пълно щастие за малко пари.Вито написа: ↑17 фев 2020, 14:52Огромна е тая ултра... Да не казвам половината но едно 40 процента ползвам телефона с една ръка.
[/quote]
Не знам къде ги видя тези 2 класи, като Ноута дори е по-бърз, с по-голям дисплей е, има стилус и е с по-голяма батерия:gergoff написа: ↑17 фев 2020, 16:03Oneplus 7t Pro Mclaren Edition , скъп е но му пада цената и поне на тоя етап от високия клас според мен няма друг който да може да изпълни всички изисквания за флагман , няма ноч или дупка , 855+ , процесора е много над този в Ноута , с две класи , не с една , камерата снима с по реални цветове но с една малка идея по малка детайлност, но само това е ,, всичко друго е в полза на Макларъна 90 Hz голям дисплей за всичко ,
Лично го тествах на AnTuTu и след последния ъпдейт направи 460 000 точки моя Note 10+. За това не знам защо си мислиш, че някой телефон със същия процесор ще направи повече и ще е по-производителен?
Spikul написа: ↑17 фев 2020, 17:39Пак изчезнаха мненията!
Та ето пак какво исках да кажа.Няма пълно щастие за малко пари.Вито написа: ↑17 фев 2020, 14:52Огромна е тая ултра... Да не казвам половината но едно 40 процента ползвам телефона с една ръка.
Не знам къде ги видя тези 2 класи, като Ноута дори е по-бърз, с по-голям дисплей е, има стилус и е с по-голяма батерия:gergoff написа: ↑17 фев 2020, 16:03Oneplus 7t Pro Mclaren Edition , скъп е но му пада цената и поне на тоя етап от високия клас според мен няма друг който да може да изпълни всички изисквания за флагман , няма ноч или дупка , 855+ , процесора е много над този в Ноута , с две класи , не с една , камерата снима с по реални цветове но с една малка идея по малка детайлност, но само това е ,, всичко друго е в полза на Макларъна 90 Hz голям дисплей за всичко ,
[/quote]
Аз говоря за самия процесор че е с две класи над този в твоя Ноут , а не за това кой бранд как го е оптимизирал . Една класа е 855 , втора класа е 855 + В момента аз бих препоръчал Ноут но само с 855 процесор , но като дисплея е 60 херца ..и затова идваме до Макларъна с 855+ и 90 херца дисплей .. Иначе се радвам че прави твоя толко точки , Самсунг най добре си оптимизират процесорите .Може да е бърз и с по слаб.
Две класи над SD 855 може да бъде само SD 875, поне това е моята логика. А дисплея може да е 60Hz, но е по-голям, а разликата в цената е минимална като получаваш по-голяма батерия и стилус, дори мисля, че OnePlus 7T Pro (McLaren Edition) не е водоустойчив. Но за мен камерата в Ноута е слаба.gergoff написа: ↑17 фев 2020, 17:55
Аз говоря за самия процесор че е с две класи над този в твоя Ноут , а не за това кой бранд как го е оптимизирал . Една класа е 855 , втора класа е 855 + В момента аз бих препоръчал Ноут но само с 855 процесор , но като дисплея е 60 херца ..и затова идваме до Макларъна с 855+ и 90 херца дисплей .. Иначе се радвам че прави твоя толко точки , Самсунг най добре си оптимизират процесорите .Може да е бърз и с по слаб.
Но след като има вече SD 865, не виждам смисъл да се купува 855, пък бил и той +. Пак казвам, че това е мое виждане и не ангажирам никой с него.