Vivacom Data weekend 2000 MB
Re: Vivacom Data weekend 2000 MB
То хубаво, но приложението им от няколко часа се е бъгнало Моите успях да ги активирам, но приложението не зарежда изобщо, а на телефона на детето изобщо не успявам да вляза и да ги активирам
Дано да е грешка.engadget написа:Безплатни 5000MB и тази събота и неделя
Сега и аз го видях.Преди пакета се деактивираше сам.Сега,трябва да го спреш ти или + 4лв
4 лева на месец за 20 гигабайта уикендите.Не е зле, но много долно ги скриват.
Май който е активирал през уикенда пакета ще си плати този месец 4 лв.
При мен не излиза тази "екстра", иначе нямам нищо против за 4 лева допълнително да имам 20 уикенд гиги на бърза скорост Тази такса и съответно бунис гигабайтите месечни ли за, или отделно за всеки уикенд?
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Много долно от страна на Виваком, @Mapuok мерси за информацията. Веднага деактивирах пакета и чакам да дойде месец май да прекратя договора си с тях
Имаш право. Самата постъпка е много долна. Дават ти подарък за уикенда, а после скришом започват да те таксуват без да те уведомяват със смс примерно, че услугата започва да се плаща. Браво на @Мариок, че ги разкри! Аз също имам още няколко месеца към тях и после, ще се преместя в Теленор. Бях се наточил на S20 Ultra да взема, че е малко по-евтин на лизинг със Smart U, но ще го взема кеш от теленора направо, че като нов абонат няма да имам право.monster789 написа: ↑18 фев 2020, 10:07Много долно от страна на Виваком, @Mapuok мерси за информацията. Веднага деактивирах пакета и чакам да дойде месец май да прекратя договора си с тях
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ето отговора във Фейсбук страницата им на въпроса:
"Разяснете как пакет активиран като безплатен, изведнъж става 4 лв. и трябва да се прекрати, за да не се начислява такса!"
"Разяснете как пакет активиран като безплатен, изведнъж става 4 лв. и трябва да се прекрати, за да не се начислява такса!"
Тя тая визуализация се отнася за следващия уикенд, не за 15-16. Големи са признавам ги.
Samsung GALAXY S22 Ultra