Имам една карта с такса 11,99 лв. - 2Gb и 2000 мин. и на мен в My Vivacom ми излиза опция за преподписване, заедно още с 2 оферти, както и техни комбинации с телефони.Rumm написа: ↑13 фев 2020, 10:14Явно само на теб ти предлагат това. Никой друг не може да се похвали със същото. Искрено се надявам наистина за всички при Виваком да могат да преподписват на същите условия от договора си.Nokia Fan написа: ↑12 фев 2020, 18:49Колеги, понеже в края на месеца ми предстои преподписване с оранжевите (в момента съм на плана за 11.99 лв - 2Gb и 2000 мин.). До скоро в моя профил стоеше новата им оферта, която повечето от нас знаеха - 13,99 лв с 3 Gb и 2000 мин. Преди малко влязох в my.vivacom през компютъра и видях, че ми предлагат да преподпиша на сегашните условия за 11,99 лв. През телефона като вляза тези условия ги няма. Преди време се дискутираше, че доставчика повече няма да пусне тези условия, но ето... случи се
Току-що отворих Моят Виваком да ви направя скрийншот и татам - махнали са ги, а вместо тях са сложили някакви супер дървени, навярно от каталога.