Все повече заприличват на Ментел.
Vivacom Data weekend 2000 MB
Re: Vivacom Data weekend 2000 MB
Пеераси!
Но КЗП спи !
Но КЗП спи !
-
- Регистриран: 18 фев 2020, 15:00
Спазвайте добрия тон.
Интересно, днес влязох в приложението, за да си деактивирам пакета, и... не ми излиза този уикенд дейта пакет като активна допълнителна услуга, а от онзи ден до вчера си я показваше, включително и бутона за прекратяване... Дали пък клиентите не са вдигнали много джангър и затова Вивата да са премахнали това автоматично активиране?!?
Аз го деактивирах в понеделник,дори ми дойде смс за спирането на пакета.Но днес влизам и какво да видя
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Два пъти звънях на оператор за тази глупост. Имало забавяне в системата и затова все още се виждало. 4 дни им трябваха да го махнат. Спокойно, няма да плащате. Никъде няма информация за такъв пакет нито на сайта, нито в му Виваком.
Заради безброй такива глупости си броя времето до края на договора и се връщам към Теленор, дори и да плащам повече. Ако плановете бяха на физическо лице още на третия месец си плащах неустойките...
Заради безброй такива глупости си броя времето до края на договора и се връщам към Теленор, дори и да плащам повече. Ако плановете бяха на физическо лице още на третия месец си плащах неустойките...
За този уикенд отново ще има 5000 безплатни мегабайта...