Умно си го измислил...аз съм н норвежка карта и нямам бг номер ...затова 2640...
Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от apolon25 на 29 фев 2020, 20:44, променено общо 1 път.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Смешно е да се дават 2600лв за тези еднодневки , телефона е силно надценен след година полване не може да му се вземе и 600 лв .Няма да ставам спонсор на Самсунг с 2000 лв на година , вече взимам телефоните с поне 6 месеца след излизането.
Аз и за китаеца нямам. Тоя корона вирус изяде всичко, напълних фризерите и чакам да отмине заразата. До тогава ще паднат и цените. Току виж и съм събрал някой лев като не излизам, пък китаец ли ще е, малоазиец ли ще е, или виетнамец, ще се види.apolon25 написа: ↑29 фев 2020, 18:12Много не се вълнувай и си взимай китаеца. Аз също не бих дал толкова пари ако нямах излишни и щях да си взема китаец. Но за момента имам възможност за ннай- доброто.Вито написа: ↑29 фев 2020, 16:14Заключението в ревюто на арена е достатъчно ясно.
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s ... 074p10.php
Коронавируса тепърва навлиза да видим.Вито написа: ↑29 фев 2020, 20:21Аз и за китаеца нямам. Тоя корона вирус изяде всичко, напълних фризерите и чакам да отмине заразата. До тогава ще паднат и цените. Току виж и съм събрал някой лев като не излизам, пък китаец ли ще е, малоазиец ли ще е, или виетнамец, ще се види.apolon25 написа: ↑29 фев 2020, 18:12Много не се вълнувай и си взимай китаеца. Аз също не бих дал толкова пари ако нямах излишни и щях да си взема китаец. Но за момента имам възможност за ннай- доброто.Вито написа: ↑29 фев 2020, 16:14Заключението в ревюто на арена е достатъчно ясно.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Честита баба Марта.Вито написа: ↑29 фев 2020, 16:14Заключението в ревюто на арена е достатъчно ясно.
Да, наистина е достатъчно ясно, че е несериозно.
1. Ultra expensive - тогава айфон какъв е, мега или хиперскъп?
2. Underwhelming battery life with 120Hz refresh rate - как стигнаха до това заключение, след като това е първия телефон с такава честота?
3. 108MP Nonacell camera fails to live up to the hype - това честно казано не го разбрах или може би трябва да им падне мандибулата от възхищение? За мен разликата е очеизвадна в разликите при снимките и в размера на сензора, но щом, че не са възхитени - ок.
4. 'Space zoom 100x' is just for marketing - тук съм съгласен.
5. Fingerprint sensor performance is way behind the competition - възможно е, не съм го пробвал.
Та в общи линии повечето неща са изсмукани от пръстите и за мен звучат супер несериозно.
Разбира се, че е несериозно. Всеки има глава на раменете си и може сам да си направи необходимите тестове, без да бъде облъчен от някакви “разбирачи”. До момента, ако искаш вярвай, но не съм изгледал нито един клип. Искам да запазя съзнанието си чисто от глупостите на “експертите” до момента, в който ще е вече в ръцете ми. Сигурен съм, че ти ще ме изпревариш със закупуването му и предпочитам да прочета твоето мнение на човек, който ще го направи абсолютно безкористно. Мненията на реални собственици са по-важни за мен, отколкото на платени влогъри, “експерти” и разни интернет хейтъри.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Абе не се знае дали ти няма да ме изпревариш, че аз чак след 2 месеца ще мога да купува на лизинг, защото ще ми излезе 1780 лева с планът ми на Теленор.Ванката написа: ↑01 мар 2020, 13:16Разбира се, че е несериозно. Всеки има глава на раменете си и може сам да си направи необходимите тестове, без да бъде облъчен от някакви “разбирачи”. До момента, ако искаш вярвай, но не съм изгледал нито един клип. Искам да запазя съзнанието си чисто от глупостите на “експертите” до момента, в който ще е вече в ръцете ми. Сигурен съм, че ти ще ме изпревариш със закупуването му и предпочитам да прочета твоето мнение на човек, който ще го направи абсолютно безкористно. Мненията на реални собственици са по-важни за мен, отколкото на платени влогъри, “експерти” и разни интернет хейтъри.
Знаеш, че винаги съм сочил като слабо място на Самсунг малкия сензор с малко пиксели, който ползват от S7, както и слабата батерия.
Сега и двете неща са ги направили без конкуренция и съчетано с уникалния дисплей и най-качествени стъкла и метал, телефонът за мен е връх!
Аз искам да се пренасям в Теленор или да взема нова карта от тях, но за целта и при двете положения, ще трябва да изчакам да ми изтече договора. Изтича юни месец, а не ми се дават 100+ лева за неустойки при предсрочно прекратяване заради един телефон. Офертата ти е много изгодна, но за съжаление, аз като нов абонат не мога да се възползвам от такива преференциални условия, и ще се задоволя с план от сайта им. Моите нужди се припокриват с плана им за 30 лева.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Значи Аполон ще ни изпревариВанката написа: ↑01 мар 2020, 13:44Аз искам да се пренасям в Теленор или да взема нова карта от тях, но за целта и при двете положения, ще трябва да изчакам да ми изтече договора. Изтича юни месец, а не ми се дават 100+ лева за неустойки при предсрочно прекратяване заради един телефон. Офертата ти е много изгодна, но за съжаление, аз като нов абонат не мога да се възползвам от такива преференциални условия, и ще се задоволя с план от сайта им. Моите нужди се припокриват с плана им за 30 лева.
Да видим короната дали няма да ни забави още
Spikul написа: ↑01 мар 2020, 13:49Значи Аполон ще ни изпревариВанката написа: ↑01 мар 2020, 13:44Аз искам да се пренасям в Теленор или да взема нова карта от тях, но за целта и при двете положения, ще трябва да изчакам да ми изтече договора. Изтича юни месец, а не ми се дават 100+ лева за неустойки при предсрочно прекратяване заради един телефон. Офертата ти е много изгодна, но за съжаление, аз като нов абонат не мога да се възползвам от такива преференциални условия, и ще се задоволя с план от сайта им. Моите нужди се припокриват с плана им за 30 лева.
Да видим короната дали няма да ни забави още
"Самсунг и Ел Джи затвориха заводите си в Южна Корея заради работници с коронавирус
Положителните проби на служителите излязоха вчера"...
Поточната линия в Гуми, която бе затворена временно и миналия месец заради предишен такъв случай, произвежда луксозните модели Галакси Зед флип (Galaxy Z Flip) и Галакси Ес 20 (Galaxy S20)