Galaxy S20 Ultra

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Galaxy S20 Ultra

Мнение от algor » 01 мар 2020, 22:08

Аз лично нямам идея някой от тук писалите дали е имал удоволствието да се докосне до новите модели, а аз ще кажа само, че единствения модел, който си заслужава (според мен) е Ултра-та, но пък при скромните ми два метра и немалки ръце мога да заява откровено, че тове е ебаси голямата тухла!!!
Ако не ходя на работа, нямам работни ангажименти и най-вече ако не носех костюми през седмицата, можеше и да се прежаля.
Това е модел, който е за хора айляци, които по цял ден са по кафенета, паркове, градинки и ресторанти, гледат тубата и снимат (не, че ползват пълния капацитет на камерата), като задължително апарата са ползва с две ръце.
Само с две ръце!!!

Не знам за вас, но аз съм потресен от големината и тези 222 грама.
Заради големината махна 11 Про Макс на третия месец и "слязох" на iPhone 11 Pro и ако не забравя тия дни и не съм хвърлил сакото на синия костюм, ще снимам как увисна джоба.
С Ултра-та ще е същото...

Трудно се преглъща размера, а и ще трябва да си подсиля задните джобове на дънките, за да мога да го нося без да се скъсат и изпадне на плочките апарата.

Имам още 7 дни да откажа поръчката, да не я откажа или да заменя Ултра с Плюс-а.

пп. Апропо, не че това е темата, ама да кажа само, че съм приятно изненадан от Z Flip модела.
Той пък с една ръка е абсурдно да се отвори от сгънато положение и за сега съм в процес на премисляне, но 183-те му грама са перфе.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 01 мар 2020, 22:26

palamud13 написа:
01 мар 2020, 16:51
Spikul написа:
01 мар 2020, 13:49
Ванката написа:
01 мар 2020, 13:44
Аз искам да се пренасям в Теленор или да взема нова карта от тях, но за целта и при двете положения, ще трябва да изчакам да ми изтече договора. Изтича юни месец, а не ми се дават 100+ лева за неустойки при предсрочно прекратяване заради един телефон. :D Офертата ти е много изгодна, но за съжаление, аз като нов абонат не мога да се възползвам от такива преференциални условия, и ще се задоволя с план от сайта им. Моите нужди се припокриват с плана им за 30 лева.
Значи Аполон ще ни изпревари :mrgreen:
Да видим короната дали няма да ни забави още :lol:

"Самсунг и Ел Джи затвориха заводите си в Южна Корея заради работници с коронавирус
Положителните проби на служителите излязоха вчера"...
Поточната линия в Гуми, която бе затворена временно и миналия месец заради предишен такъв случай, произвежда луксозните модели Галакси Зед флип (Galaxy Z Flip) и Галакси Ес 20 (Galaxy S20)
Завода спира за 2 дни, дезинфекцират го и продължава работа вторник. Нищо страшно. Еми след 7 дни ще съм с телефона ще кажа кое и как, аз гледам всичко свързано с него в тубата, но нека не забравяме , че се очакват два важни обновявания , едно за камерата и другото за работата на батерията. А до месец ще има и 120 херца и за най голямата резолюция на дисплея.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 01 мар 2020, 22:27

algor написа:
01 мар 2020, 22:08
Аз лично нямам идея някой от тук писалите дали е имал удоволствието да се докосне до новите модели, а аз ще кажа само, че единствения модел, който си заслужава (според мен) е Ултра-та, но пък при скромните ми два метра и немалки ръце мога да заява откровено, че тове е ебаси голямата тухла!!!
Ако не ходя на работа, нямам работни ангажименти и най-вече ако не носех костюми през седмицата, можеше и да се прежаля.
Това е модел, който е за хора айляци, които по цял ден са по кафенета, паркове, градинки и ресторанти, гледат тубата и снимат (не, че ползват пълния капацитет на камерата), като задължително апарата са ползва с две ръце.
Само с две ръце!!!

Не знам за вас, но аз съм потресен от големината и тези 222 грама.
Заради големината махна 11 Про Макс на третия месец и "слязох" на iPhone 11 Pro и ако не забравя тия дни и не съм хвърлил сакото на синия костюм, ще снимам как увисна джоба.
С Ултра-та ще е същото...

Трудно се преглъща размера, а и ще трябва да си подсиля задните джобове на дънките, за да мога да го нося без да се скъсат и изпадне на плочките апарата.

Имам още 7 дни да откажа поръчката, да не я откажа или да заменя Ултра с Плюс-а.

пп. Апропо, не че това е темата, ама да кажа само, че съм приятно изненадан от Z Flip модела.
Той пък с една ръка е абсурдно да се отвори от сгънато положение и за сега съм в процес на премисляне, но 183-те му грама са перфе.
Прав си , голям е телефона но за мен не е проблем, и не е за хора без работа, напротив, затова се носи с малка чантичка. :D
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Мнение от STE1 » 01 мар 2020, 23:44

Ултра-та си е телефон с размерите на таблет , извън всякакви поносими граници , и е невъзможно носенето без чанта за него.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 02 мар 2020, 06:56

Напротив, не считам, че е фрапиращо голям и за мен няма нужда от носенето на чанта :) Харесвам големите модели, защото са идеални за всичко, което се очаква от един смартфон :) Нямам намерение да го взимам, но съм носил с подобни размери в джоба и няма дискомфорт , поне за мен :)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 02 мар 2020, 08:37

Ултрата е мъжки телефон, а не за хора със слабост в китките! :D
Въобще не ме притеснява големината му, и както каза @Боби13 е идеален за всекидневна работа. Напълно заменя нуждата от носенето на айпада. То и за S9+, и за S10+ имаше коментари, че са неудобни за ползване с една ръка, но аз си се справям перфектно. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Мнение от STE1 » 02 мар 2020, 10:20

По тази логика догодина и 8 инча да го направят пак на някои ще им е тамън , но това си е таблет.Тази лопата като се сложи и в калъфче е огромна.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 02 мар 2020, 11:28

Ванката написа:
02 мар 2020, 08:37
Ултрата е мъжки телефон, а не за хора със слабост в китките! :D
Не виждам смисъл от такива обиди и не мисля, че който не е избрал този апарат е женчо или мека китка.
Също така не мисля, че всички трябва да харесваме и купуваме едно и също - просто съм изказал мнението си по-горе, а дали съм мъж или не съм не мисля един апарат от 2500 лева може да ме направи такъв.

Четенето на размери в интернет е едно, а личния поглед върху дадена стока е нещо съвсем друго.
Поради тази причина съм поръчал Ултра, но от вчера се колебая доста дали да го взема.
iPhone от години ми е основен апарат и няма да се разделя с него, особено с чудесния 11 Про, а 2 такива..."немалки" като размер и тегло апарата сумарно отиват над 400 грама.
Да, ползвам най-доброто от години в лицето на Самсунг и Епъл, но ще видим какъв ще е изборът ми - имам още няколко дни.
Дори не говоря за пари в момента и не се чудя заради цената дали да го взема или не...

Радвам се все пак, че в този форум има и мъже, за да взимаме пример от тях.
То и всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко може добре да плува.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 02 мар 2020, 12:40

Ама чакай сега, казваш, че тоя телефон е за хора айляци или казано иначе хора - безделници. Също, че бил тухла и т.н. Не съм имал за цел да обиждам, а само се пошегувах. Предполагам и ти си се пошегувал с айляците, та съм на твоята вълна с шегите. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 02 мар 2020, 14:47

Гледам, че някои се впечатляват от милиметри и грамове. Аз понеже съм си по-айляк и навремето сгъвах 90 кг за бицепс, ще рискувам с Ултрата, нищо че съм джудже с моите 180 см :mrgreen:
Последна промяна от Spikul на 02 мар 2020, 14:50, променено общо 1 път.

Отговори