Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Те не се начисляват към сметката, а стават част от нея. Когато ти излезе месечната сметка там ще са отразени. В текущата сметка ще си показва 0лв.
-
- Регистриран: 18 май 2019, 10:47
Някакви оферти за прехвърляне към др оператор?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
При мен първите 3 месеца имаше промоция и ми ги таксуваха по 1 лв, може и при теб да е така и просто да не си ги усетил.Sociyallz написа: ↑04 мар 2020, 22:15Да ви попитам, понеже сте по на "ти" от мен... Миналия месец от някакъв стар СМС на bob (от есента) отговорих, за да активирам предложената ми тогава оферта за 4000 мегабайта на 3.90лв./месечно. То и в самото съобщение си пише, че офертата е валидна до дата Х. Обаче - взе, че сработи. Получих потвърдителен СМС, мегабайтите дойдоха, даже вчера се рестартираха и получих новите. Отразяват си се, както на *123#, така и в сайта им. Да, ама не са ми начислени тия допълнителни 3.90лв. към сметката, нито на *123#, като си я проверявам.
Да си мълча ли и да се правя на неразбрал или има как после да ми кажат "ползвал си на аванта, плащай за всеки мегабайт сега"?
Колко е добре...колко не. На мен даже ми е много, но до сега за 17.99лв. бяха 2000мин.и 4000мб. Специална оферта, която се оказа валидна до 01.03.20г. Преподписано през сайта.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
За прехвърляне при Теленор, някой да знае оферти?...
-
Ако подпиша 2 год договор, може ли да се поднови след първия месец?
Да.
Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk
-
Да, така се отразяват, не излизат никъде преди да излезе сметката. Щом още не си имал сметка след активирането, значи затова не си ги видял.
При Теленор не е проблем, но излизат само тези с по-висока (И май равна?) такса, не и с по-малка, така че важно е да подпишеш на ниска такса.