Незнам , може и на мен да ми е голям, но съм с S9+ и ми е добре.
Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
5 причини , да си вземете S20 ultra
Нещото , което най- много ме изненада като най- голяма причина да си вземем телефона е, не камерата , а дисплея и бързината на работата на дисплея, без никакъв лаг.
[media]
Нещото , което най- много ме изненада като най- голяма причина да си вземем телефона е, не камерата , а дисплея и бързината на работата на дисплея, без никакъв лаг.
[media]
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Интересно:Galaxy S20 Ultra, като се вземе предвид и монтажа, струва 528,5 долара.Миналата година за S10+,цифрите са 420$.Но това е за версията с SoC SD865 12/256 Gb,която си и поръчах!!Отделно можете да разберете цената на различни компоненти. Например, най-скъпият е комплект камери - 107,5 долара. Също така, SoC Snapdragon 865 ($ 81) и дисплеят ($ 67) струват много. Повечето други компоненти струват не повече от по 30 долара.
А къде забравяш средствата за разработка, сглобяване, транспорт, заплати и т. н.?stoks написа: ↑06 мар 2020, 08:10Интересно:Galaxy S20 Ultra, като се вземе предвид и монтажа, струва 528,5 долара.Миналата година за S10+,цифрите са 420$.Но това е за версията с SoC SD865 12/256 Gb,която си и поръчах!!Отделно можете да разберете цената на различни компоненти. Например, най-скъпият е комплект камери - 107,5 долара. Също така, SoC Snapdragon 865 ($ 81) и дисплеят ($ 67) струват много. Повечето други компоненти струват не повече от по 30 долара.
Едва ли ще се справиш да си го сглобиш сам ако ти изсипят тези части. Да не забравяме и софтуера.
Телефонът очевидно е скъп, но за това има избор
Тъкмо това мислих и аз да напиша, но ме изпревари. Периодично се пускат такива данни за скъпите телефони, колко стрували на части, но никой не посочва, колко струва всичко което изброи! Ами да не забравяме, че това е фирма, която работи за да печели, като всяка друга фирма. Те да не са червен кръст?!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Spikul,отговарям Ти директно: нищо не забравям!!! Всички тия неща- други разходи към частите ми са ясни! Не съм се разводнил да ги упоменавам.И пак да се повторя: без никакви колебания съм поръчал и от 24.03.2020 чакам Ултра- с SD 865/12Gb /256 Gb.Струва ми- 1099 £,ако ти е интересно!
Супер.stoks написа: ↑06 мар 2020, 09:25Spikul,отговарям Ти директно: нищо не забравям!!! Всички тия неща- други разходи към частите ми са ясни! Не съм се разводнил да ги упоменавам.И пак да се повторя: без никакви колебания съм поръчал и от 24.03.2020 чакам Ултра- с SD 865/12Gb /256 Gb.Струва ми- 1099 £,ако ти е интересно!
Ще чакам да споделиш как е телефона. Интересно ми е откъде си намерил 256 GB, защото тук са само с 128 и 512 GB.
Взех го откъдето съм купувал и други пъти,с удоволствие- Хонг Конг!!
Перфектна комбинация. Жалко, че в нашите оператори засега предлагат само с 128 GB.
Ще видим дали няма да пуснат поне с 512 GB, защото 128 ми се струва малко. Само картите на WereGo са 50 GB, а снимките са по 20-30 МВ.
Имам почти 2 месеца до отваряне на офертата и ще видим какво ще има тогава.