+1 Златни думи браво, и аз мисля точно като теб.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Току-що ми излезе фактурата и дойде смс за нея.defierofodds написа: ↑05 мар 2020, 09:46Да, така се отразяват, не излизат никъде преди да излезе сметката. Щом още не си имал сметка след активирането, значи затова не си ги видял.
Принципно ми е 2.89лв. сметката, в момента е 3.86лв.
Гледах по детайлната фактура - няма нещо, което да ми е начислило допълнително пари над тия 2.89лв.
Нито ми е 2.89лв., нито пък около 7лв. (колкото трябваше да са, ако са активирани към сметката 4-те лева за 4000-те MB). Някакви 97 стотинки. Бях изхарчил около 60 мегабайта от тия, понеже не съм сигурен, дали няма да ме ожулят после, но този месец ще се наложи да почна да ги ползвам изцяло тях и се чудя дали има как да ме ожулят?
Тази промоция описана ли беше някъде, че си мисля и при мен се е активирало нещо такова, с тия 97 стотинки горница...defierofodds написа: ↑05 мар 2020, 04:52При мен първите 3 месеца имаше промоция и ми ги таксуваха по 1 лв, може и при теб да е така и просто да не си ги усетил.Sociyallz написа: ↑04 мар 2020, 22:15Да ви попитам, понеже сте по на "ти" от мен... Миналия месец от някакъв стар СМС на bob (от есента) отговорих, за да активирам предложената ми тогава оферта за 4000 мегабайта на 3.90лв./месечно. То и в самото съобщение си пише, че офертата е валидна до дата Х. Обаче - взе, че сработи. Получих потвърдителен СМС, мегабайтите дойдоха, даже вчера се рестартираха и получих новите. Отразяват си се, както на *123#, така и в сайта им. Да, ама не са ми начислени тия допълнителни 3.90лв. към сметката, нито на *123#, като си я проверявам.
Да си мълча ли и да се правя на неразбрал или има как после да ми кажат "ползвал си на аванта, плащай за всеки мегабайт сега"?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Май не, или поне аз не съм виждал. Само след изтичането на промоцията получих смс, че таксата е вече 3.90Sociyallz написа: ↑06 мар 2020, 10:33Току-що ми излезе фактурата и дойде смс за нея.defierofodds написа: ↑05 мар 2020, 09:46Да, така се отразяват, не излизат никъде преди да излезе сметката. Щом още не си имал сметка след активирането, значи затова не си ги видял.
Гледах по детайлната фактура - няма нещо, което да ми е начислило допълнително пари над тия 2.89лв.
Нито ми е 2.89лв., нито пък около 7лв. (колкото трябваше да са, ако са активирани към сметката 4-те лева за 4000-те MB). Някакви 97 стотинки. Бях изхарчил около 60 мегабайта от тия, понеже не съм сигурен, дали няма да ме ожулят после, но този месец ще се наложи да почна да ги ползвам изцяло тях и се чудя дали има как да ме ожулят?
Тази промоция описана ли беше някъде, че си мисля и при мен се е активирало нещо такова, с тия 97 стотинки горница...defierofodds написа: ↑05 мар 2020, 04:52При мен първите 3 месеца имаше промоция и ми ги таксуваха по 1 лв, може и при теб да е така и просто да не си ги усетил.Sociyallz написа: ↑04 мар 2020, 22:15Да ви попитам, понеже сте по на "ти" от мен... Миналия месец от някакъв стар СМС на bob (от есента) отговорих, за да активирам предложената ми тогава оферта за 4000 мегабайта на 3.90лв./месечно. То и в самото съобщение си пише, че офертата е валидна до дата Х. Обаче - взе, че сработи. Получих потвърдителен СМС, мегабайтите дойдоха, даже вчера се рестартираха и получих новите. Отразяват си се, както на *123#, така и в сайта им. Да, ама не са ми начислени тия допълнителни 3.90лв. към сметката, нито на *123#, като си я проверявам.
Да си мълча ли и да се правя на неразбрал или има как после да ми кажат "ползвал си на аванта, плащай за всеки мегабайт сега"?
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Голям майтап.defierofodds написа: ↑06 мар 2020, 10:49Май не, или поне аз не съм виждал. Само след изтичането на промоцията получих смс, че таксата е вече 3.90Sociyallz написа: ↑06 мар 2020, 10:33Току-що ми излезе фактурата и дойде смс за нея.defierofodds написа: ↑05 мар 2020, 09:46
Да, така се отразяват, не излизат никъде преди да излезе сметката. Щом още не си имал сметка след активирането, значи затова не си ги видял.
Тази промоция описана ли беше някъде, че си мисля и при мен се е активирало нещо такова, с тия 97 стотинки горница...defierofodds написа: ↑05 мар 2020, 04:52
При мен първите 3 месеца имаше промоция и ми ги таксуваха по 1 лв, може и при теб да е така и просто да не си ги усетил.
Пък и не върви да им се обадя да ги питам, защото е изтекла тая промоция и не се вижда никъде.
Засега ползвам, пък дано няма 50 лева или нагоре сметка накрая.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Няма опасност, ако те таксуват на мегабайт ще се отразява веднага в текущата сметка. А и в сайта на БОБ ще показва, че имаш активен пакет и колко МБ остават.Sociyallz написа: ↑06 мар 2020, 11:26Голям майтап.defierofodds написа: ↑06 мар 2020, 10:49Май не, или поне аз не съм виждал. Само след изтичането на промоцията получих смс, че таксата е вече 3.90Sociyallz написа: ↑06 мар 2020, 10:33
Току-що ми излезе фактурата и дойде смс за нея.
Тази промоция описана ли беше някъде, че си мисля и при мен се е активирало нещо такова, с тия 97 стотинки горница...
Пък и не върви да им се обадя да ги питам, защото е изтекла тая промоция и не се вижда никъде.
Стана ми интересно, защото и аз не бях чувал за подобни услуги и потърсих да видя за какво става на въпрос. Оказаха се някакви руски щуротии, с което ми става ясно за възгледите на @Nik21 и аз няма какво повече да коментирам от тук нататък по тази тема. Да си ги гледа със здраве.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Набери *123 # след това текущо потребление, след това мобилен интернет и трябва да ти пише колко имаш. Ако го нямаш менюто, значи не ти е активиран пакетаГолям майтап.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Да, имам го, точно като при теб.
Странното не е в това, а че не ми се отчита към сметката.
Странното не е в това, а че не ми се отчита към сметката.
Някой знае ли актуални планове за таблет към А1 за лоялни клиенти(може би се води мобилен интернет).В момента се ползва за 10-11лв - 8,5гига(някакъв план с 50 процента отстъпка),но сигурно трябва да се подпише нов договор,заради смърт на абоната.