Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Определено ксеноновата светкавица липсва по принцип
Сърдечни благодарности от мен за труда!!!
Твоето ревю ми даде отговорите, които страшно ми помагат да взема решение, относно това кой апарат да оставя с преордър-а - дали да е Ултра-та или плюс-а.
От двата Ултра, които бях поръчал, вече канселирах единия и направих нова поръчка за плюс.
За втората Ултра ще реша до довечера, защото не е за мен, но решение за подрастващите аз трябва да взема.
Пожелавам ти от сърце да си ползваш дълго и безпроблемно новия апарат и да му се кефиш на макс много дълго време!
пп. Относно батерията - аз лично от години казвам, че батерията зависи 80 процента от начина на ползване от собственика и останалите 20 вече са от качество на мрежа, клетки, сигнал и прочие.
Тоест твоето ползване няма как да е същото, като при твоите колеги/приятели, но пробвай да смениш режима на мрежата и едни фабрични да удариш.
Със сигурност ще имаш подобрение и очаквам да кажеш дали всичко се е оправило.
Още веднъж благодаря ти за усилията!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Благодаря ти!algor написа: ↑08 мар 2020, 12:56Сърдечни благодарности от мен за труда!!!
Твоето ревю ми даде отговорите, които страшно ми помагат да взема решение, относно това кой апарат да оставя с преордър-а - дали да е Ултра-та или плюс-а.
От двата Ултра, които бях поръчал, вече канселирах единия и направих нова поръчка за плюс.
За втората Ултра ще реша до довечера, защото не е за мен, но решение за подрастващите аз трябва да взема.
Пожелавам ти от сърце да си ползваш дълго и безпроблемно новия апарат и да му се кефиш на макс много дълго време!
пп. Относно батерията - аз лично от години казвам, че батерията зависи 80 процента от начина на ползване от собственика и останалите 20 вече са от качество на мрежа, клетки, сигнал и прочие.
Тоест твоето ползване няма как да е същото, като при твоите колеги/приятели, но пробвай да смениш режима на мрежата и едни фабрични да удариш.
Със сигурност ще имаш подобрение и очаквам да кажеш дали всичко се е оправило.
Още веднъж благодаря ти за усилията!
Радвам се че съм успял да помогна. Трябваше леки корекции да направя тази сутрин, че когато го писах много ми се спеше и вече наспан като видях какво съм сътворил.... Вече го коригирах където беше необходимо за да не болят очите повреме на четене
Samsung Galaxy S20 5G Snapdragon Cosmic Grey
Galaxy Watch 46mm Silver
Galaxy Watch 46mm Silver
Да не забравяме че разликата между Snapdragon и ексиноса е голяма , в полза на Snapdragon .
Gubg спокойно до месец ще пуснат и 120 hz за най- голямата резолюция, и за камерата върви ново обновяване. Мисля че като цяло си заслужава телефона. Сензорна за отпечатъци и отключване как си справя? Че това ползвам много.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
С една дума " Бижу" надмина очакванията ми на живо. Много добър дисплей и острота. Но най много ме изненада звука от стереото спикърите, пъти по- добро е от S9+. Горе няма тонколона а издава много мощен звук. За снимане е класа над S9+. Зума е учудващо добър. Виждам съседите от другия блок. Все едно са до мен. Това 120 ферма, мпого намаля.батерията но е нещо наистина уникално.
Виждам че за първи път всимко са обхванали от дисплея, но най- много картината.
Последно, най- бързия телефон, който сам имал. 3 години ще съм с него. Да си знае:)))
Който си купува телефон и иска най доброто да скача на 2600.
КЕФ ЦЕНА НЯМАААААА. ИМАТЕ ЛИ ПАРИТЕ НЕ МИСЛЕТЕ.
Виждам че за първи път всимко са обхванали от дисплея, но най- много картината.
Последно, най- бързия телефон, който сам имал. 3 години ще съм с него. Да си знае:)))
Който си купува телефон и иска най доброто да скача на 2600.
КЕФ ЦЕНА НЯМАААААА. ИМАТЕ ЛИ ПАРИТЕ НЕ МИСЛЕТЕ.
Ето една съпоставка между Ултрата и Sony А7III:
Лично за мен Ултрата се справя отлично и в някои ситуации е по-добър.
Лично за мен Ултрата се справя отлично и в някои ситуации е по-добър.
Хора помагайте!!!
Колко време се зарежда телефона ? До 100 % или цяла вечер да стои?
Колко време се зарежда телефона ? До 100 % или цяла вечер да стои?