Ако не е задължително условие да е на А1, можеш да пробваш в Теленор - все още се намира планът за 16.99 с 25ГБ с рутер за 20 лв (Или 1 лв/месец), макар да го няма на сайта. Не е за лоялни клиенти и при това е с постоянни условия, не само за 2-те години.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Търся цена около досегашната 11лв(+-2-3лв), 8.5гига стигат горе-долу,ако се увеличи нета за същите пари или се намали таксата още по-добре.Не държа да е А1,но абонаментните планове ни са към тях(затова мислех че ще предложат по-добри оферти),иначе и на Теленор ще спираме услуги на починалия абонат и ще минем и през тях.И ми трябва да се ползва и навън-този рутер май ограничава нещата.Благодаря,все пак
Ако се пазариш добре, може да те оставят на същите условия. При мен дори ми намалиха таксата с 1 лев. Друг е въпросът, че вече нямам зона 1,2 за международни, ама не е голяма загуба.
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
Виваком плановете "специално за теб" се активират само онлайн, в магазин не може. Малко е сложно с куриер и активацията се забавя но ще го преглътна. Имайте в предвид че след изтичане на срока се таксата се увеличава. В моя случай след изтичане на договора сега е 15.99-смартМ а след изтичане на новия ще бъде 17.99- смартМ, намаляват се и МВ от 600 на 300. Предложението е 2000м. и 3000мв за 13.99
За 23.99 лв. преподписах днес и включва това :
wolfy, след изтичане на срока колко става таксата? Как точно се води плана? Онлайн ли го взе или на място в офис ти го предложиха?
Таксата става 29,99 лв. и отпадат допълнителните трафик пакети към социални мрежи и чат приложения.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Значи колкото досега, май само има 2 лв намаление за срока на договора - ако не се лъжа, беше 26 лв досега?
Да, същия е като досегашния 25,99 лв.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
След като дълги години съм аботнат на Виваком, тази година ми се обадиха и ми предложиха промоционален план "за лоялни клиенти", който реално беше с по-малко МБ интернет трафик, по-висока такса и един куп абонаменти за първата година - HBO, DIEMА и т.н., които така или иначе вече плащам в отделна услуга към ТВ. Навсичкото отгоре ми пратиха договор, в който според тарифния план SmartL+ стандартните МБ са 4000 (???) и всичко останало е "промоция" - отказах го разбира се, а отвратителното им отношение изобщо няма и да го коментирам.