Galaxy S20 Ultra
-
- Регистриран: 13 мар 2020, 17:06
Re: Galaxy S20 Ultra
Май наистина не четеш с разбиране. Това, че на пуснатия от теб клип не се вижда мигане на нито един от телефоните не значи, че няма такова. На пуснатия от мен клип единствения телефон, който мига е самсунга. Вероятно когато се пусне на 120 херца мигането ще изчезне. Предполагам, че не правят тест в този режим, защото телефона ще изостане още повече от конкурентите си. Аз лично когато започнах да се грижа за зрението си смених телевизорите си, които бяха марка Самсунг и ги смених с 100 херцови сонита. Просто не успях да намеря тв Самсунг, който да не мига. П.П. Припомням пак как самсунга мига повече от конкурентите си.
Влизам във форума, за да прочета нещо полезно и интересно. И отново се пишат глупости. Дисплея на Samsung е най- добрия, това го казаха всички. Но на някой му се иска да не е така. Но първото видео при бързо заснемане има наистина примигване, но на второто няма. Хайде не ни занимавайте с измислени проблеми!
Димо, от днес го има навсякъде телефона, отиди и го виж на живо. Ще ти спре дъхът. Няма да си виждал такъв дисплей до сега. И спри да пишеш глупости по форумите.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Дисплея окей, ама кажи колко 3 часа изкарваш с батерията....apolon25 написа: ↑14 мар 2020, 01:55
Влизам във форума, за да прочета нещо полезно и интересно. И отново се пишат глупости. Дисплея на Samsung е най- добрия, това го казаха всички. Но на някой му се иска да не е така. Но първото видео при бързо заснемане има наистина примигване, но на второто няма. Хайде не ни занимавайте с измислени проблеми!
Димо, от днес го има навсякъде телефона, отиди и го виж на живо. Ще ти спре дъхът. Няма да си виждал такъв дисплей до сега. И спри да пишеш глупости по форумите.
Не, ти не четеш с разбиране, защото съм ти дал клип. Нали за това съм дал клип с 120 Hz с различна скорост?Dimo123456789 написа: ↑14 мар 2020, 01:02Май наистина не четеш с разбиране. Това, че на пуснатия от теб клип не се вижда мигане на нито един от телефоните не значи, че няма такова. На пуснатия от мен клип единствения телефон, който мига е самсунга. Вероятно когато се пусне на 120 херца мигането ще изчезне. Предполагам, че не правят тест в този режим, защото телефона ще изостане още повече от конкурентите си. Аз лично когато започнах да се грижа за зрението си смених телевизорите си, които бяха марка Самсунг и ги смених с 100 херцови сонита. Просто не успях да намеря тв Самсунг, който да не мига. П.П. Припомням пак как самсунга мига повече от конкурентите си.
Както и да е, явно си толкова предубеден, че не може да приемеш истината и последните изследвания на дисплея.
Понякога имам чувството, че сте тук само за хейт и дори не си правите труда да гледате клиповете под които тролите!
Вземи изгледай клиповете с 60 и 120 Hz и кажи къде ги виждаш тези 3 часа на 120 Hz???
То бива простотии и лъжи, но вашето вече е извън пътя.
И доста странно, но май всички плюещи сте с айфони, което затвърждава мнението ми какви фанатици сте!
Офффф, аз се чудя защо свършва тоалетната хартия, а част от Вас оакаха и тази тема ! Всеки да ползва това, което му харесва и му е по джоба Важното е да сме живи и здрави дълги години и да ползваме любимите си марки и техните модели
-
Не знам защо е изтрит мой пост, в който пише, че си поиграх на живо с ултрата и не ми спря дъха както твърди Аполон. Също така там написах, че единствения телефон, който ми се вижда много по-интересен и наистина различен е Huawei mate xs. Него искам да видя и евентуално да си купя ако ми хареса. Няма друг телефон с който евентуално да искам, да заменя сегашния ми. П.П. Флагманите на Самсунг отдавна са с много добри дисплеи. Ултрата не прави изключение. Нейният дисплей също е супер. Не виждам защо обаче да не може човек да каже за някой недостатък. Или пък да си признае, че харесва много повече друг телефон, който наистина е доста по-скъп от ултрата, но кеф цена няма. Хубавото струва пари.
Последна промяна от Dimo123456789 на 14 мар 2020, 14:06, променено общо 3 пъти.
Темата е за S20 Ultra, а не за телефон от друга марка. Всеки пост, който не е по темата или включва обиди и лични квалификации, ще бъде изтрит!Dimo123456789 написа: ↑14 мар 2020, 13:28Не знам защо е изтрит мой пост, в който пише, че си поиграх на живо с ултрата и не ми спря дъха както твърди Аполон. Също така там написах, че единствения телефон, който ми се вижда много по-интересен и наистина различен е Huawei mate xs. Него искам да видя и евентуално да си купя ако ми хареса. Няма друг телефон с който евентуално да искам, да заменя сегашния ми.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Отговорът е по темата. Имам право да кажа, че си поиграх с ултрата и не ме е впечатли, особено на фона на очакванията ми. Също така имам право да кажа кой телефон според мен е по-добър.
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Използвам Note 8 (някой се интересуваше по-горе).
Ето ви го ШИМ-а от 5:40 нататък, после пак си дрънкайте бла, бла...
Ето ви го ШИМ-а от 5:40 нататък, после пак си дрънкайте бла, бла...
Последна промяна от milenski73 на 14 мар 2020, 15:00, променено общо 1 път.
Note 20 Ultra 5G
Постът ти беше свързан само с модел на Хуавей, че пусна дори и ревю за него. Това е чист спам! Придържайте се към темата. Никой не го интересува, че ще си купиш Mate XS в темата за S20 Ultra.Dimo123456789 написа: ↑14 мар 2020, 13:50Отговорът е по темата. Имам право да кажа, че си поиграх с ултрата и не ме е впечатли, особено на фона на очакванията ми. Също така имам право да кажа кой телефон според мен е по-добър.
Samsung GALAXY S22 Ultra