Galaxy S20 Ultra
-
- Регистриран: 13 мар 2020, 17:06
Re: Galaxy S20 Ultra
Леле майко. Ултрата и на 120 херца е трагедия. Не мога да повярвам. Ще редактирам горния ми пост за частта с 120 херца. П.П. Пак ще кажа, че считам, че е точно по темата отговорът ми към Аполон, чието мнение е, че ако пипна ултрата ще ми спре дъха. Наистина отидох точно с огромното желание да ми спре дъха и да си го купя. Но уви не ми спря. Освен наистина добрия зум не видях друга причина да сменя сегашния ми телефон.
Напълно те подкрепям, тук се изляха тонове спам и помия срещу модел, който очевидно е най-добър във всички параметри към момента!Ванката написа: ↑14 мар 2020, 13:57Постът ти беше свързан само с модел на Хуавей, че пусна дори и ревю за него. Това е чист спам! Придържайте се към темата. Никой не го интересува, че ще си купиш Mate XS в темата за S20 Ultra.Dimo123456789 написа: ↑14 мар 2020, 13:50Отговорът е по темата. Имам право да кажа, че си поиграх с ултрата и не ме е впечатли, особено на фона на очакванията ми. Също така имам право да кажа кой телефон според мен е по-добър.
Даже някои си направиха специално нови профили, за да продължават да плюят!
Абе след голямото тегло, високата цена, уж слабата батерия, уж липсата на стабилизация, сега с това ли ще продължавате да лъжете и тролите?milenski73 написа: ↑14 мар 2020, 13:51Използвам Note 8 (някой се интересуваше по-горе).
Ето ви го ШИМ-а от 5:40 нататък, после пак си дрънкайте бла, бла...
То от километри се вижда, че на Ултрата не е включен филтъра за синя светлина, за разлика от другите. Като се зачете човек в коментарите на руски и става ясно, за "безпристрастността" на теста.
Как пък не ви писна да плюете и да си измисляте лъжи???
-
Какво общо има филтъра за синя светлина със шима? И моя телефон има шим макар и многократно по-малък от този на самсунга и не съм забелязал да изчезва при включване на филтъра. Липсата на шим е едно от най-важните неща при избирането на устройство, в което се взираме през голяма част от деня ни. Няма нищо по-важно от здравето ни. Отделно съвсем безпристрастно казах, че телефона към който се насочвам след като не припаднах по ултрата също вероятно ще има сериозен шим. По тази причина ако в момента, в който си поиграя с него не ме грабне наистина много няма да го купя и ще се откажа от купуването на нов телефон.
Преди да зададеш някакъв въпрос, вземи си направи труда и чети.Dimo123456789 написа: ↑14 мар 2020, 16:01Какво общо има филтъра за синя светлина със шима? И моя телефон има шим макар и многократно по-малък от този на самсунга и не съм забелязал да изчезва при включване на филтъра. Липсата на шим е едно от най-важните неща при избирането на устройство, в което се взираме през голяма част от деня ни. Няма нищо по-важно от здравето ни. Отделно съвсем безпристрастно казах, че телефона към който се насочвам след като не припаднах по ултрата също вероятно ще има сериозен шим. По тази причина ако в момента, в който си поиграя с него не ме грабне наистина много няма да го купя и ще се откажа от купуването на нов телефон.
"Това е така, защото червеният цвят е по-инертен, а синият реагира по-бързо. Подобен ефект се получава и когато се чете, пише или редактира много бързо някакъв текст, като последиците от него можете да видите нагледно по-долу". - https://news.laptop.bg/statii/kakvo-e-s ... yutata-si/
Освен това не знам колко пъти да ти се пише, че дисплея на Ултрата вече е отличен като най-добрия, само вие тукашните хейтъри се чудите вече какви простотии и лъжи да си измисляте:
"Отчита се и ограничаване на премигването или трептенето на картината, което може да се наблюдава от някои потребители". - https://mobilebulgaria.com/news/samsung ... isplaymate
Хората са ви го казали в прав текст, ама вие сте големите професори и разбирачи и ни проглушихте ушите, че няма да си го купите. Прекалявате вече!
Хубаво де, разбрахме, че няма да си го купиш. Аз пък ще си го купя, защото абсолютно и категорично надгражда моделите с които съм в момента. Вече го разгледах телефончето и за пореден път се убедих, че гледането на клипове от разни “разбирачи” - ютубъри е вредно и влияе неправилно на собственото ми мнение. Няма да пиша дълъг пост с хвалебствия, защото и да го направя, то това ще е пречупено през собствената ми призма. Само ще кажа, че телефона е наистина голям, но много удобен за захват в моята ръка и за разлика от S10+ не се пързаля. Мъжки телефон събрал в себе си огромна батерия, уникален дисплей и брутална камера.По тази причина ако в момента, в който си поиграя с него не ме грабне наистина много няма да го купя и ще се откажа от купуването на нов телефон.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Кажи честно дали целодневно ползваш Блу филтъра? Аз лично откакто ползвам телефон с амолед екран не го пускам, защото този тип екрани излъчват минимално количество синя светлина. Та в този ред на мисли не ме грее особено дори наистина в този режим да намалява шима, (който пак повтарям при самсунга е изключително сериозен) при положение, че не го ползвам. В интерес на истината лично мен шима в телефон не би ме спрял да го купя, защото за писане и четене ползвам устройства с много качествени и немигащи ips дисплеи. Ценя здравето си и не бих го прецакал ползвайки дълги часове вредно устройство. П.П Ванка, пожелавам ти скоро да си вземеш желаната придобивка. Със сигурност е добро надграждане спрямо сегашните ти телефони. П.П.2 Аполоне, аз и жена ми имаме единствените топ флагмани присъстващи в топ 10 за най-продавани телефони, за 2019 година. Не е като да не съм виждал хубави телефони. Искаше ми се да мина тънко като взема ултрата, но уви не ми се получи. Явно ще трябва да ръсна 5 бона за телефон. За съжаление наистина хубавите неща струват скъпо.Spikul написа: ↑14 мар 2020, 16:18Преди да зададеш някакъв въпрос, вземи си направи труда и чети.Dimo123456789 написа: ↑14 мар 2020, 16:01Какво общо има филтъра за синя светлина със шима? И моя телефон има шим макар и многократно по-малък от този на самсунга и не съм забелязал да изчезва при включване на филтъра. Липсата на шим е едно от най-важните неща при избирането на устройство, в което се взираме през голяма част от деня ни. Няма нищо по-важно от здравето ни. Отделно съвсем безпристрастно казах, че телефона към който се насочвам след като не припаднах по ултрата също вероятно ще има сериозен шим. По тази причина ако в момента, в който си поиграя с него не ме грабне наистина много няма да го купя и ще се откажа от купуването на нов телефон.
"Това е така, защото червеният цвят е по-инертен, а синият реагира по-бързо. Подобен ефект се получава и когато се чете, пише или редактира много бързо някакъв текст, като последиците от него можете да видите нагледно по-долу". - https://news.laptop.bg/statii/kakvo-e-s ... yutata-si/
Освен това не знам колко пъти да ти се пише, че дисплея на Ултрата вече е отличен като най-добрия, само вие тукашните хейтъри се чудите вече какви простотии и лъжи да си измисляте:
"Отчита се и ограничаване на премигването или трептенето на картината, което може да се наблюдава от някои потребители". - https://mobilebulgaria.com/news/samsung ... isplaymate
Хората са ви го казали в прав текст, ама вие сте големите професори и разбирачи и ни проглушихте ушите, че няма да си го купите. Прекалявате вече!
Димо, ти наистина се излагаш, като обвиняваш най- добрия и готин дисплей на Samsung Galaxy S20 Ultra , за вреден, повече от обикновените дисплеи, защото мигал повече от другите дисплеи. Това е най - голямата малоумна простотия , която може да измислиш. Всеки телефон облъчва, и аз затова си го правя възможно най- щадяш за очите дисплея, възможно най- слабо да излъчва, и само черни теми ползвам навсякъде.
Но бързината, красотата на дисплея и усещането от телефжна са неповторими. Да, голям е, мъжки тефон, както каза адаша, но е нещо невиждано до сега по много показатели. И 120 Hz се усещат много приятно и плавно. Правя сравнение между S9+ и Ultra и няма база за сравнение. Дори звука от спикърите, е най- добрия слаган в телефон, досега. Samsung отново зададе посоката на развитие на телефоните и вдигна летвата, поне за година напред. Другите има още много да го догонват.
Но бързината, красотата на дисплея и усещането от телефжна са неповторими. Да, голям е, мъжки тефон, както каза адаша, но е нещо невиждано до сега по много показатели. И 120 Hz се усещат много приятно и плавно. Правя сравнение между S9+ и Ultra и няма база за сравнение. Дори звука от спикърите, е най- добрия слаган в телефон, досега. Samsung отново зададе посоката на развитие на телефоните и вдигна летвата, поне за година напред. Другите има още много да го догонват.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Хехе, взе да клати телефона и чу шум от лещите, всички телефони го имат това. Още преди години съм правил опит с S2 . Говори че сглобката не му била хубава. И най - интересното, което констатира. Не купувайте телефона, след няколко месеца чувствително ще му падне цената.milenski73 написа: ↑14 мар 2020, 13:51Използвам Note 8 (някой се интересуваше по-горе).
Ето ви го ШИМ-а от 5:40 нататък, после пак си дрънкайте бла, бла...
И за десерт оставям машината, която показва, колко мига всеки телефон. И иска да ни убеди , че колкото повече намалява яркоста на дисплея, толкова повече се увеличава мигането и той става по вреден. Просто , това беше най- голямата глупост, която може да направи. Естествено, че по малко облъчва намалената светлина на дисплея. И за капак взе да удря по капака и се учуди от шума, и вика, а ама тук какво има. Ха ха. Тоя е някакъв нарушен руснак, който не знае къде се намира. Толкова просташко ревю за телефон, не бях гледал през живота си. И естествено накрая похвали айфона , че бил матов и не оставял отпечатъци.
Който му вярва на този, показва нивото му на интелигентност.
Ето едно безпристрастно ревю, където Ulrata, размазва айфона, само с факти.
Тук няма да видите, дрогиран руспак, да трака, лопа по телефона и да отваря бутилки с водка хехе
Тук няма да видите, дрогиран руспак, да трака, лопа по телефона и да отваря бутилки с водка хехе
За последно, за да се убедите, че Uitrata е наистина най- добрия камерфон на пазара ви предлагам, да изгледате, съвсем безпристрастно сравнение между Ultra,X-max и Пиксел. Снимките са показани на компютър, за по голяма точност.
[media]
[/media]
[media]
[/media]
Последна промяна от apolon25 на 15 мар 2020, 03:04, променено общо 1 път.