Слаб старт на продажбите на новата серия Samsung Galaxy S20?
Новина от MobileBulgaria Слаб старт на продажбите на новата серия Samsung Galaxy S20?
Намалените продажби изобщо не са свързани с коронавируса, а с неуспешната серия ... SoC, хардуер, камери и т.н.
Бъди свободен
Re: Слаб старт на продажбите на новата серия Samsung Galaxy S20?
Намалените продажби се наблюдават при всички марки и са свързани точно с коронавируса. Масовата психоза вреди много на бизнеса и това няма нищо общо с неуспех в нечия серия от продукти, или пък заради техния хардуер. Личи си, че въобще не си ги тествал телефоните, щом се впечатляваш от разни клипове на “гурута” в YouTube. Иначе няма как да пишеш такива неща, за неуспешни серии и кофти хардуер.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Хейта продължава. Нищо, че в статията пише как за всеобщо учудване 50% от продажбите се падат най-скъпия в гамата модел - Ултрата.Ванката написа: ↑19 мар 2020, 09:05Намалените продажби се наблюдават при всички марки и са свързани точно с коронавируса. Масовата психоза вреди много на бизнеса и това няма нищо общо с неуспех в нечия серия от продукти, или пък заради техния хардуер. Личи си, че въобще не си ги тествал телефоните, щом се впечатляваш от разни клипове на “гурута” в YouTube. Иначе няма как да пишеш такива неща, за неуспешни серии и кофти хардуер.
Не разбирам какво може да сгрее някой подобно хейтърско поведение?
Нищо против Samsung, даже съм . Просто Ultrata е . А като гледам с S9 едва ли и Вие сте тествали от 2800 лв. ... .
Бъди свободен
Точно аз съм човека, който тества ултрата не само със S9+, но и със S10+. Отвява ги и двата с тоя сензор. Лично аз дори си мисля, че направих грешка като взех след S9+ и S10+. Ъпгрейда в ултрата при мобилната фотография може да се оприличи, като огромен скок.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ей ... , само фенове на Samsung . Просто лично мнение. Образованието струва ...
Както нищо против Samsung, просто конкретният модел е изненадващо зле. Единствено екрана /както винаги/ е .
Както нищо против Samsung, просто конкретният модел е изненадващо зле. Единствено екрана /както винаги/ е .
Бъди свободен
Много прекалиха с тези цени. Разбирам да дадеш 1000-1500 за нещо качествено, но 2600 за топ модела не бих дал. Iphone 11 pro max ти е 2500 и е по-оправдана сумата!